Куди зникли і який мають вигляд головні зірки серіалу “Величне століття”. Фото акторів тоді й зараз

Головні актори з турецького серіалу "Величне століття" дуже змінились за багато років. Як зараз виглядають Хюррем, султан Сулейман та інші герої улюбленого серіалу про Османську імперію

Турецький серіал “Величне століття” був знятий за мотивами реальних подій і заснований на історичних документах. Цікавий сюжет про турецького султана Сулеймана Пишного та його гарем прийшовся до душі багатьом глядачам не тільки в Туреччині, але й в інших країнах світу.

Перший показ телесеріалу відбувся в січні 2011 року. Проект налічує 4 сезони, які демонструвались на телебаченні до 2014 року.

Зо дня прем’єри “Величного століття” пройшло понад 10 років і зараз актори, що виконували головні ролі – дуже змінилися. Як зараз виглядає виконавиця ролі Хюррем Султан та інші головні актори турецького серіалу – дивіться в матеріалі від “Один Факт”.

Мер’єм Узерлі

Акторка Мер’єм Узерлі зараз мешкає в Німеччині (Берлін). З Туреччиною Мер’єм поєднують родинні корені, адже її батько родом саме з цієї країни. А ось сама Мер’єм народилась в Німеччині. В цій же країні вона постійно живе і розвиває власний косметичний салон, який відкрила в 2015 році.

Як зараз виглядає Мер'єм Узерлі з Величного століття
Як зараз виглядає Мер’єм Узерлі з Величного століття

В порівнянні із 2011 роком, коли “Величне століття” вийшло вперше – Мер’єм Узерлі дуже змінилась. Тепер вона зовсім не рудоволоса красуня, яка полюбилась багатьом глядачам. Тепер Мер’єм – білявка, але з тою ж яскравою посмішкою на обличчі.

Халіт Ергенч

Виконавець ролі султана Сулеймана Пишного Халіт Ергенч нещодавно перебрався із родиною до Лондону. Разом із дружиною Бергюзар Корель він придбав там будинок.

Як зараз виглядає Халіт Ергенч з Величного століття
Як зараз виглядає Халіт Ергенч з Величного століття

З моменту зйомок у “Величному столітті” Халіт Ергенч дуже змінився зовні. Він відростив довгу бороду, яка вже встигла посивіти і набув більш мужніх рис обличчя.

Небахат Чехре

Небахат Чехре – відома турецька акторка, якій на момент початку зйомок виповнилося 67 років.

Зараз виконавиці ролі Валіде Султан вже 78 років і вона має ще більш квітучий вигляд, аніж раніше.

Як зараз виглядає Валіде Султан з Величного століття
Як зараз виглядає Валіде Султан з Величного століття

В минулому Небахат Чехре – співачка та модель. В реальному житті ця акторка на відміну від свого серіального персонажу – усміхнена та активна. Небахат завжди гарно виходить на світлинах і дуже полюбляє фотографуватись.

Нур Феттахоглу

Махідевран Султан, роль якої виконала акторка Нур Феттахоглу зараз мешкає в просторому будинку у Туреччині (Стамбул), що розташований у великому і захищеному охороною комплексі. Нур Феттахоглу вже виповнилось 40 років.

Як зараз виглядає Махідевран Султан із Величного Століття
Як зараз виглядає Махідевран Султан із Величного Століття

З часів виходу на екрани “Величного століття” ця дівчина практично не змінилася. Хіба що волосся замість темного, як у Махідевран, стало світленьким.

Білявка Махідевран так само гарно виглядає, як і брюнетка.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?