До Хюррем Султан з “Величного століття” не дотягує: Мер’єм Узерлі одягла весільну сукню за 280 тисяч гривень

Мерʼϵм Узерлі із "Величного століття" приміряла на себе незвичний образ. Зірка показалася у соцмережах… у довгій весільній сукні. Як виглядаϵ наречена султана — "Один Факт" покаже вам прямо зараз.

Мерʼϵм Узерлі відома багатьом телеглядачам по ролі Хюррем Султан в турецькому серіалі “Величне століття”. З моменту премʼϵри серіалу пройшло вже багато років і Мерʼϵм Узерлі вже зіграла багато інших ролей. Втім, її зовнішність залишилась такою ж привабливою та яскравою.

Мерʼϵм Узерлі активно веде соціальні мережі. В Instagram акторка регулярно оприлюднюϵ світлини зі свого життя. На сторінці виконавиці ролі Хюррем можна побачити фото із нею самою. Також Мерʼϵм позуϵ поряд із своϵю донькою, дитячим візочком і під час створення акторського гриму.

Одна із останніх світлин, яку оприлюднила Мерʼϵм Узерлі — в розкішній весільній сукні.
Як я себе почувала в найбільш дивовижній весільній сукні у світі? Нема слів. — зробила підпис до свого весільного образу Мерʼϵм Узерлі.

Мерʼϵм розповіла, що весільна сукня, яку вона обрала для створення цього образу — була створена модним брендом одягу Maison Novague. Вартість сукні на офіційному сайті виробника складаϵ 6800€ що дорівнюϵ приблизно 280 тисяч гривень.

Виробник весільної сукні, компанія Maison Novague – на своϵму сайті надаϵ опис сукні. Згідно із ним — ексклюзивний виріб до весілля ϵ повністю ручною роботою. Його можна надіти на власне весілля, а також обрати в якості подарунку.

Весільна сукня, як у Хюррем Султан – маϵ відкриті плечі, неглибоке декольте та доповнена розкішною і довгою фатою, що оздоблена візерунком і мереживом по краю. В якості матеріалу для сукні був використаний непрозорий шовковий атлас. Фата виконана із розшитого візерунком тюлю.

Обтисла весільна сукня добре підкреслюϵ струнку жіночу фігуру. Пишна спідниця сукні виконана із декількох слоїв тюлю, завдяки чому виробнику вдалось створити неперевершений обʼϵм.

Мер'єм Узерлі одягла весільну сукню за 280 тисяч гривень
Мер’єм Узерлі одягла весільну сукню за 280 тисяч гривень

Позаду сукня ціϵї моделі застібаϵться на приховану блискавку, яка прикрашена гудзиками з тканинним декором. На Мерʼϵм Узерлі, як і на будь-якій красуні-нареченій ця сукня виглядаϵ дуже гарно і святково.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?