Серіал “Ласун” 3 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження. Трейлер Sweet Tooth

Стала відома дата виходу 3 сезону серіалу про хлопчика з оленячими рогами. Чергові серії "Ласуна", який почав виходити у 2021 році, можна буде побачити на стрімінговому сервісі Netflix.

Серіал “Ласун” 3 сезон: дата виходу нових серій

Американський телесеріал “Ласун” знято за коміксами Джеффа Леміра та Джеффа Собола. 1 сезон глядачі побачили у 2021-му. Тепер стало відомо, коли вийде 3 сезон, який має стати останнім.

Дата виходу 3 сезону серіалу Ласун

Трансляція 2 сезону завершилася торік у травні. Й відразу ж було сповіщено про продовження “Ласуна”. 3 сезон має стати завершальним. Глядачі зможуть побачити його на Нефліксі, починаючи з 6 червня в українському дубляжі.

“Ласун”: продовження і сюжет

У центрі сюжету серіалу “Ласун” лежить тема глобальної епідемії. Мало того, що подібна катастрофа призвела до смерті багатьох людей, так тепер ще й почали народжуватися гібридні діти з антропоморфними та тваринними рисами.

У 3 сезоні, як і в попередніх, головним героєм є хлопчик Гас, який має на голові оленячі вушка та роги. Спочатку малюк жив із батьком. Та після смерті родича був змушений відбути на пошуки інших дітей-гібридів. Гас збирається дізнатися всю правду про минуле.

Дата виходу 3 сезону серіалу Ласун

Йому допомагає дорослий дядечко Томмі. Він хоч і злочинець, та вирішив зробити добру справу для хлопчика-мутанта. Тим паче, що Гас, тобто Солодкий Зуб, врятував йому життя, захистивши від мисливців за гібридами. Разом вони вирушають у подорож, сповнену захоплюючих пригод.

“Ласун” трейлер 3 сезон

Дивитися серіал цікаво не лише дітям, але й дорослим, які полюбляють фантастику, а також пригоди й драму. З трейлера 3 сезону “Ласун” можна уявити собі, про що йтиметься у стрічці.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?