Народився на Хмельниччині, знімався в українських серіалах і не любить соцмережі: де зараз актор Марк Дробот

Його називають українським Мелом Гібсоном, а він не любить популярності. Де зараз знаходиться і чим займаϵться актор Марк Дробот — зірка серіалу " Кріпосна"? "Один факт" розповість про це далі.

Марк Дробот — український актор театру і кіно, який відомий глядачам завдяки своїм ролям у серіалах та фільмах. Завдяки характерній зовнішності Марка часто порівнюють із американським актором і кінорежисером Мелом Гібсоном. Глибокий тембр голосу та своϵрідна краса зробили цього артиста популярним серед численних шанувальників. Але сам Дробот не дуже радий тому, що його впізнають на вулицях.

Марк Дробот ніколи не бажав бути відомим та знаменитим. Навіть після зйомок в серіалі “Кріпосна”, де актор зіграв чиновника Миколу Дорошенка – він все одно залишився вірним своїм принципам.

Де зараз український актор Марк Дробот
Де зараз український актор Марк Дробот

Де зараз знаходиться Марк Дробот і чи продовжуϵ блискучу акторську карʼϵру, яку розпочав задовго до початку повномасштабного вторгнення? “Один факт” дасть відповідь на це питання нижче.

Актор Марк Дробот вже давно прийняв рішення не показувати своϵ особисте життя. Соцмережі він не заводить навмисно, тому відслідковувати його діяльність не так і просто. Ще декілька років тому Марк розповідав, що не вважаϵ за необхідне рекламувати самого себе. Адже його ролі в кіно та на театральній сцені скажуть за його професіональні якості набагато більше.

Публічність та медійні заходи для Марка Дробота теж не ϵ вагомим пріоритетом. Він взагалі вважаϵ, що гарний артист і публічність – це не одне й те саме. Найголовніше для нього, як для професійного актора — це добре і на всі 100% виконувати свою творчу роботу.

Марк Дробот розповів, де зараз знаходиться
Марк Дробот розповів, де зараз знаходиться

Після початку повномасштабного вторгнення Марк Дробот приϵднався до Українського театру в Одесі. Деякий час Дробот виходив на сцену Рівненського українського музично-драматичного театру. Ще восени 2022 року в цьому закладі відбулась премʼϵра спектаклю Наталії Ворожбит під назвою “Зерносховище”. В спектаклі Марк зіграв Книжника Мортка, і за цю роль отримав премію українського театрального фестивалю ГРА. Дробота номінували на кращу чоловічу роль.

В цьому році, 7 квітня, відбулась премʼϵра нового фільму “Кришталеві джерела”, де він зіграв роль Кирила Дорошенка. В 2019 році Марку Дроботу присвоїли звання Заслуженого артиста України.

Нові статті

Схожі статті

Серце соліста Kalush Orchestra у рожевій панамці зайняте: як виглядає його кохана і мама Стефанія насправді

Олег Псюк і його команда Kalush Orchestra у 2022 році принесли перемогу Україні на "Євробаченні". Погляньмо, як виглядає подруга лідера гурту та мама Стефанія, якій і була присвячена переможна пісня.

Гороскоп на 18 травня 2024 року для знаків Зодіаку Терези, Скорпіон, Водолій: субота буде романтичною

Гороскоп на 18 травня 2024 року для знаків Зодіаку Терези, Скорпіон, Водолій: зірки радять провести час у романтичній атмосфері. Астрологічний прогноз.

На вечерю без заморочок готую медальйони з хеку: 5 хвилин на приготування кляру і 5 хвилин на смаження

Якщо треба швидко приготувати вечерю, підійдуть медальйони з хека. Кружальця риби просто опускаєте в кляр і перекладаєте на сковорідку. Щойно з'явиться золотава скоринка, наїдок готовий.

Ледве не одружився з іншою: кого кохав Максим Галкін до того, як на горизонті з’явилася Алла Пугачова

Гуморист Максим Галкін щасливо одружений на співачці Аллі Пугачовій. Але до Примадонни в нього вже були відносини, які ледве не довели до шлюбу. Дізнайтесь, в кого був закоханий молодий Галкін?