Головний український “Папік” показав рідного брата: як виглядає Микола Боклан і чим він зараз займаϵться

Актор Станіслав Боклан відомий українцям своїми ролями в серіалах. Та не всі його шанувальники знають, що Стас — із творчої плеяди акторів. І в нього ϵ брат – дуже схожий на нього і теж актор.

Станіслав Боклан — актор і народний артист України, якого можна побачити й в серіалах, і на театральній сцені. Природна харизма, приϵмна зовнішність та акторський талант зробили його популярним та затребуваним у багатьох режисерів. Станіслав Боклан давно отримав визнання глядачів, а популярність до нього надійшла після ролі в серіалі “Поводир” 2013 року, в якому артист зіграв сліпого кобзаря.

Актори і рідні брати Станіслав та Микола Боклан
Актори і рідні брати Станіслав та Микола Боклан

Цікаво, що Станіслав Боклан – не ϵдиний актор в своїй родині. Його рідний брат Микола — теж артист, і так само активно знімаϵться в проектах українських кінорежисерів. Щоправда, популярність в нього не така велика, як в старшого брата. Хто він, Микола Володимирович Боклан і в яких фільмах його можна побачити? Читайте про це далі.

Микола Боклан — молодший рідний брат Станіслава Боклана. Він народився на 3 роки пізніше від знаменитого “Папіка” – в 1963 році. Маϵ звання народного артиста України. В 2008 році отримав статус заслуженого артиста України. З 1997 по 2017 роки був ведучим актором Київського академічного театру драми та комедії на лівому березі Дніпра.
Окрім акторської діяльності Микола Боклан з 2001 року працю ϵв сфері кінодубляжу. Саме його голосом звучить осел в “Шреку-2”, Містер Скат у “В пошуках Немо” та майстер Носоріг-Громовержець у “Кунг-Фу Панда 2”.

Український актор Микола Боклан
Український актор Микола Боклан

Микола Володимирович Боклан знімався в багатьох українських фільмах та серіалах. Надзвичайно талановитий артист зміг підкорити собі серця багатьох українців. Він маϵ чудове вміння перевтілюватись у будь-якого героя та перенести глядачів у вигадане екранне життя.

Акторське мистецтво захопило увагу Миколи Боклана ще з дитинства. Разом із своїм братом Станіславом вони полюбляли створювати пародії на відомих акторів свого часу. Вдвох хлопцям дуже легко вдавалось розсмішити рідних.

Творчий талант обидва хлопці успадкували від свого батька-вінахідника. Цікавість до акторства спочатку проявилась у Стаса Боклана, а потім кіномистецтво захопило і його молодшого брата Миколу.

Брати успішно закінчили Київський театральний інститут імені Карпенко-Карого. Зараз Стас та Микола працюють у різних творчих підходах і тому в роботі вони майже не перетинаються один з одним.

Старший брат Миколи Боклана Станіслав
Старший брат Миколи Боклана Станіслав

Микола Боклан зіграв безліч ролей в історичних та комедійних серіалах. Серед них: “За двома зайцями”, “Їсти подано або обережно, кохання”, “Свати”, “Гніздо горлиці”, “Зозуля”, “Чорна рада” й багато інших.

Попри публічну професію Микола Боклан ретельно приховуϵ особисте життя від суспільства. В актора ϵ дружина та діти, але їх імена невідомі. Актор не дуже полюбляϵ публічні заходи й тому зʼявляϵться на них не часто. А ось із рідним братом Стасом та його родиною підтримуϵ близький звʼязок.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?