Найстарший з Кайдашів Віктор “Омелько” Жданов оженився не на селянці: як виглядають жінка і донька актора?

Виконавець ролі Омелька в українському серіалі "Спіймати Кайдаша" Віктор Жданов в реальному житті синів немаϵ. Але в нього виросла красуня-донька. Дізнайтесь, як виглядають дружина і донька артиста.

Актор Віктор Жданов народився 3 березня 1968 року. Заслужений артист України родом з Херсонщини (село Киселівка), але з 2000 року він переїхав на Схід України, у місто Донецьк.

В рідному регіоні Жданов закінчив Херсонське культурно-просвітницьке училище за спеціальністю “Режисер самодіяльних театральних колективів.

Деякий час після закінчення навчання Віктор Жданов працював актором в Херсонському академічному театрі ляльок. Трохи згодом актор почав працювати в Херсонському обласному українському музично-драматичному театрі імені М. Куліша.

Український актор театру і кіно Віктор Жданов показав дружину та доньку
Український актор театру і кіно Віктор Жданов показав дружину та доньку

Після переїзду в Донецьк Віктор Жданов приймав участь у спектаклях в національному академічному українському музично-драматичному театрі.

В 2014 році життя актора Жданова як і всіϵї його родини – суттϵво змінилось. Йому довелось переїхати до Киϵва, але згодом це пішло лише на користь артисту. На сьогоднішній день він ϵ одним з найпопулярніших українських акторів. Найбільш відомим його зробив серіал “Спіймати Кайдаша”, в якому він зіграв голову родини, Омелька Кайдаша.

Дружина Віктора Жданова Олена Хохлаткіна та його донька Оксана Жданова
Дружина Віктора Жданова Олена Хохлаткіна та його донька Оксана Жданова

В героя Віктора Жданова за сюжетом — двоϵ синів та дружина-селянка. В реальному житті артист також був одружений довгих 17 років. Поряд із ним була рудоволоса жінка, Олена Хохлаткіна. Вона народила акторові доньку Оксану.

Зараз донька Віктора Жданова вже доросла. Їй вже виповнилось 32 роки. Оксана Жданова також обрала акторську професію. Її можна побачити в багатьох українських серіалах (наприклад, “Дворняжка Ляля”, “Нити Судьбы”).

Колишня дружина Віктора Жданова, Олена Хохлаткіна — народна артистка України. Вона також знімаϵться в українському кіно, а ще — граϵ в спектаклях Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка.

Віктор Жданов із дружиною Оленою Хохлаткіною та донькою Оксаною Ждановою
Віктор Жданов із дружиною Оленою Хохлаткіною та донькою Оксаною Ждановою

Подружжя Жданова та Хохлаткіної перестало існувати після 17 років шлюбу. Ініціатором розлучення став сам Віктор Жданов. Втім, йому вдалось зберегти теплі відносини із колишньою дружиною. В розмові із журналістами Жданов зізнавався, що він не пішов до іншої жінки, а вирішив просто відійти в сторону, щоб полегшити дружині життя. Окрім доньки Оксани подружжя також виховало сина, який вчиться на оператора.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.