Серіал “Володар перснів: Персні влади” 2 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження. Трейлер

Шанувальники чекають на серіал "Володар перснів: Персні влади" 2 сезон, починаючи з 2017 року, коли компанія Amazon Prime викупила права й зобов'язалася відзняти кілька сезонів.

Серіал “Володар перснів: Персні влади” 2 сезон: дата виходу нових серій

Ситуація з фентезійним серіалом постійно ускладнювалася, а дата виходу “Володаря перснів: Персні влади” весь час зсувалася. У листопаді 2019-го було замовлено сценарій. Далі виникла затримка у зв’язку з пандемією.

Дата виходу 2 сезону серіалу Володар перснів: Персні влади

У серпні 2021-го сповістили, що зніматимуть у Великобританії, а не в Новій Зеландії. У жовтні 2022 року врешті приступили до знімань, завершивши роботу у червні 2023-го. Врешті телефани дізналися, коли вийде серіал “Володар перснів: Персні влади” 2 сезон. Це станеться 29 серпня 2024 року. Графіку виходу всіх 8 серій поки не оприлюднено.

“Володар перснів: Персні влади”: продовження і сюжет

2 сезон обіцяє бути набагато жорсткішим та темнішим за перший. Події розгортаються за тисячі років до “Гобіта” та “Володаря перснів” Толкіна. Глядачі споглядатимуть за створенням кількох нових перснів, а на додачу ще й помилуються пекельним вибухом.

Дата виходу 2 сезону серіалу Володар перснів: Персні влади

Більшість акторів перекочувала у продовження “Володаря перснів: Персні влади”. Саурона зіграє австралійський актор Чарлі Вікерс. Головний герой перевдягнеться в ельфа, щоб допомогти Келебрімбору, якого зіграє Чарльз Едвардс, кувати нові персні.

Допоки персонажі з першого сезону готуються до вирішальної битви, їм всіляко докучають не лише орки, але й повзучі ліани, черв’ячний слиз та чимало інших бридких субстанцій.

“Володар перснів: Персні влади” трейлер 2 сезон

Трейлер 2 сезону серіалу-приквелу “Володаря перснів” маємо можливість переглянути. За першу добу він набрав кілька мільйонів переглядів, що свідчить про зацікавленість глядачів:

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?