Як виглядає третій чоловік Ірми Вітовської, якого вона приховує від широкого загалу: заміж пішла у футболці

Українська акторка Ірма Вітовська була в шлюбі тричі. Хто став її третім чоловіком і чому вона пішла за нього заміж не у весільній сукні? Далі про це розповість "Один Факт".

Ірма Вітовська — популярна українська акторка, яка народилась 30 грудня 1974 року в Івано-Франківську. В 2024 році їй виповниться вже 50 років. Цікаво, що батьки назвали майбутню артистку Іриною, а Ірма – це сценічний псевдонім.

Акторка була одружена тричі. Перший шлюб в житті Ірми стався ще в студентські роки. Однак шлюб проіснував недовго і стосунки між парою були припинені. Імʼя першого чоловіка артистки невідоме.

Ірма Вітовська з сином Орестом і третім чоловіком
Ірма Вітовська з сином Орестом і третім чоловіком

Другим чоловіком Ірми Вітовської став актор Молодого театру Володимир Кокотунов. Ірма пішла за нього заміж в 25 років і в 2011 році народила коханому сина. Хлопчика назвали Орестом.

В 2016 році, коли Ірмі Вітовській було вже 44 роки, вона вийшла заміж втретϵ. Чоловіком телезірки став бізнесмен, якого звуть Віталій Ванца. Розпис закоханих відбувся в РАГСі міста Киϵва, а сталась ця урочиста подія 8 квітня.

Молодята завітали на урочисту церемонію в повсякденному одязі та запросили на весілля лише декількох друзів. Медовий місяць подружжя провело в рідному місті Ірми Вітовської, Івано-Франківську.

Ірма Вітовська і Віталій Ванца
Ірма Вітовська і Віталій Ванца

Третій чоловік Ірми Вітовської, Віталій Ванца — людина не публічна. Він працюϵ підприϵмцем. Нещодавно Ірма Григорівна розповіла про те, як їм вдаϵться через 8 років шлюбу зберігати теплі стосунки і не зруйнувати їх.

За словами артистки, в їх шлюбі з Віталіϵм Ванцою немаϵ місця емоційним гойдалкам. У відносинах все стабільно і рівно.

Усім, хто хоче зберегти стосунки в нинішній складний час – Ірма Вітовська радить зберігати голову холодною та не давати волю емоціям. Артистка вважаϵ, що якщо в парі обидві людини — зрілі і підходять один одному, то в їхніх стосунках буде царювати гармонія.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?