Ірині Кудашовій з серіалу “Школа” пропозицію зробив один, а дитинку – інший: невже причетний Богдан Осадчук?

Під час знімань серіалу "Школа" Богдан Осадчук закрутив роман з Анною Трінчер. Останнім часом актора все частіше бачать у присутності ще однієї "школярки" Ірини Кудашової.

Попри те, що отримала пропозицію руки й серця від іншого, Ірина Кудашова раптово виклала в мережу Інстаграм світлину, де стоять разом із Богданом Осадчуком й тримають на руках дитину. Актори з серіалу “Школа” ніжно дивляться на немовлятко, а Ірина ще й поцікавилась у молодика:

“Доброго дня, студія! А це не твоя дитина? @osadchukbogdann”

На іншому відео Ірина знову з пакуночком, але ідилії вже немає. Дівчина підходить до Богдана, злостиво штовхає його в плече й повторює той самий текст. Підписники сторінки знаменитості трішечки отетеріли від подібної новини.

В Ірини Кудашової та Богдана Осадчука з’явилася дитина

Є у мережі й інше відео, де Кудашова вже без малятка душить бідолашного Осадчука за горло й шипить, немов зміюка, погрожуючи. Що відбувається між знаменитостями насправді, сказати важко, але навіть Тарас Цимбалюк повівся на цю новину.

В Ірини Кудашової та Богдана Осадчука з’явилася дитина

Актор привітав пару з донечкою, побажавши, щоб росла здоровою. На що Богдан подякував колезі за те, що поруч. Напарниця Цимбалюка по кліпу для гурту “Лєнінград” Даша Трегубова схарактеризувала ситуацію, як “вагітна в 16”.

В Ірини Кудашової та Богдана Осадчука з’явилася дитина

Хтось із підписників підлив олії у вогонь, пригадавши, що бачив нещодавно Ірину з хлопцем, що на фото, на залізничному вокзалі. Дівчина була вбрана у рожевий спортивний костюм і тримала букет квітів у руках. Багато хто привітав пару акторів із поповненням. Та знайшлися й такі, що поставилися до провокативної інформації скептично:

“Ірино, а ви були вагітною?”

“Вони що, разом?”

“Стоп! Шо?”

Більш уважні пригадали інтерв’ю Кудашової, в якому вона наголошувала, що вони з Богданом просто друзі. Тим паче, що раніше Ірина викладала в мережу світлини зі своїм хлопцем, який зробив їй пропозицію руки й серця.

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.