Ірині Кудашовій з серіалу “Школа” пропозицію зробив один, а дитинку – інший: невже причетний Богдан Осадчук?

Під час знімань серіалу "Школа" Богдан Осадчук закрутив роман з Анною Трінчер. Останнім часом актора все частіше бачать у присутності ще однієї "школярки" Ірини Кудашової.

Попри те, що отримала пропозицію руки й серця від іншого, Ірина Кудашова раптово виклала в мережу Інстаграм світлину, де стоять разом із Богданом Осадчуком й тримають на руках дитину. Актори з серіалу “Школа” ніжно дивляться на немовлятко, а Ірина ще й поцікавилась у молодика:

“Доброго дня, студія! А це не твоя дитина? @osadchukbogdann”

На іншому відео Ірина знову з пакуночком, але ідилії вже немає. Дівчина підходить до Богдана, злостиво штовхає його в плече й повторює той самий текст. Підписники сторінки знаменитості трішечки отетеріли від подібної новини.

В Ірини Кудашової та Богдана Осадчука з’явилася дитина

Є у мережі й інше відео, де Кудашова вже без малятка душить бідолашного Осадчука за горло й шипить, немов зміюка, погрожуючи. Що відбувається між знаменитостями насправді, сказати важко, але навіть Тарас Цимбалюк повівся на цю новину.

В Ірини Кудашової та Богдана Осадчука з’явилася дитина

Актор привітав пару з донечкою, побажавши, щоб росла здоровою. На що Богдан подякував колезі за те, що поруч. Напарниця Цимбалюка по кліпу для гурту “Лєнінград” Даша Трегубова схарактеризувала ситуацію, як “вагітна в 16”.

В Ірини Кудашової та Богдана Осадчука з’явилася дитина

Хтось із підписників підлив олії у вогонь, пригадавши, що бачив нещодавно Ірину з хлопцем, що на фото, на залізничному вокзалі. Дівчина була вбрана у рожевий спортивний костюм і тримала букет квітів у руках. Багато хто привітав пару акторів із поповненням. Та знайшлися й такі, що поставилися до провокативної інформації скептично:

“Ірино, а ви були вагітною?”

“Вони що, разом?”

“Стоп! Шо?”

Більш уважні пригадали інтерв’ю Кудашової, в якому вона наголошувала, що вони з Богданом просто друзі. Тим паче, що раніше Ірина викладала в мережу світлини зі своїм хлопцем, який зробив їй пропозицію руки й серця.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.