Як з роками змінювались найкрасивіші актори фільму “Весна на Зарічній вулиці”: були іконами краси (ФОТО)

Майже 7 десятиліть минуло відтоді, як у радянських кінотеатрах показали стрічку "Весна на Зарічній вулиці". Молоді й гарні актори запали в душу мільйонам телеглядачів. Як вони змінилися згодом?

Микола Рибников

Після прем’єри стрічки бравий монтажник-висотник міг обирати з мільйонів прихильниць. А він одружився з колегою Аллою Ларіоновою, попри те, що жінка була вагітна від іншого.

Як виглядали в старості актори з фільму Весна на Зарічній вулиці

Вони прожили разом до 1990 року. Потім у Миколи Миколайовича стався серцевий напад, і лікарі не змогли врятувати життя. Вдова померла через 10 років. В останні роки життя Рибникова не знімали, тому родина дуже сильно бідувала.

Ніна Іванова

Ця дівчина за освітою були медикинею, але знімалася у режисерів-студентів. Так і потрапила на очі Марлену Хуцієву. І хоча після “Весни” стала дуже популярною, добитися успіху в акторській професії так і не спромоглася.

Як виглядали в старості актори з фільму Весна на Зарічній вулиці

На знімальному майданчику Ніна познайомилася з оператором Радомиром Василевським, який покинув заради красуні сім’ю. Вони одружилися й переїхали до Одеси, та разом були недовго. У 80-их років акторка пішла на пенсію й жила у справжніх злиднях. У 2020 році її не стало.

Юрій Бєлов

Актор хоч і зіграв у стрічці роль другого плану, став неабияк популярним і невдовзі його запросили у фільм “Карнавальна ніч” й інші популярні на той час проєкти. Та на заваді успішній кар’єрі стало потрапляння до психлікарні.

Як виглядали в старості актори з фільму Весна на Зарічній вулиці

Після цього головних ролей йому більше не пропонували. Чоловік поводився неадекватно, зловживав алкоголем. В останні роки життя змушений був таксувати. 31 грудня 1991 року Бєлов поспішав додому, щоб подивитися “Карнавальну ніч” по телевізору, але у нього раптово зупинилося серце.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?