У 2014 році Наталія Могилевська ходила з величезним вагітним животом, але так і не народила: що сталося

Нині 48-річна Наталія Могилевська має двох названих доньок. А коли зірці було 39 років, то довелося відчути на власному досвіді – як воно, бути вагітною й тягати величезний живіт.

Відтоді, як прихильники побачили Наталію Могилевську з великим животом, минуло майже 10-ліття, але співачка так і не народила дитину. Цього й не могло трапитися, адже зірка просто зіграла роль вагітної у комедії “Київський торт”.

Стрічка вийшла на екрани 2014 року. Знаменитість з’явилася в епізоді, зігравши вагітну співачку. За задумом режисера, подібне мало підготувати головного героя до ймовірного батьківства.

Наталія Могилевська показала чималий вагітний живіт

Ще тоді Наталія заговорила, що дозріла до материнства та про можливе усиновлення дитинки. Тепер ми вже знаємо, що подібні плани артистка втілила в життя, назвавши доньками двох сестричок, яким довелося зазнати чималого горя на початку повномасштабного вторгнення.

Уважно переглянувши кадри зі стрічки, можна собі уявити, якою б була Наталка при надії. Слід відзначити, що вагітність їй дуже пасує. І хоча не довелося самотужки виносити дитятко, Могилевська взяла участь у долі багатьох інших дітей.

Наталія Могилевська показала чималий вагітний живіт

Кілька років поспіль зірка зустрічалася з бізнесменом Єгором Долінським, який має трьох донечок. І хоча вони з чоловіком давно розпрощалися, з дівчатами Наталія підтримує теплі стосунки досі.

Артистка не лише зіграла роль співачки у комедійній стрічці Олексія Шапарєва. Вона ще й виконала саундтрек “Молодая-Новая”, який здобув шалену популярність. Це й не дивно, адже пісню зірка написала у співпраці з Русланом Квінтою.

За сюжетом, провінціалка попадає проїздом у столицю, збираючись їхати жити до Америки. Але знайомство з двома запальними киянами приводить до того, що дівчина різко змінює свої плани.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.