У 2014 році Наталія Могилевська ходила з величезним вагітним животом, але так і не народила: що сталося

Нині 48-річна Наталія Могилевська має двох названих доньок. А коли зірці було 39 років, то довелося відчути на власному досвіді – як воно, бути вагітною й тягати величезний живіт.

Відтоді, як прихильники побачили Наталію Могилевську з великим животом, минуло майже 10-ліття, але співачка так і не народила дитину. Цього й не могло трапитися, адже зірка просто зіграла роль вагітної у комедії “Київський торт”.

Стрічка вийшла на екрани 2014 року. Знаменитість з’явилася в епізоді, зігравши вагітну співачку. За задумом режисера, подібне мало підготувати головного героя до ймовірного батьківства.

Наталія Могилевська показала чималий вагітний живіт

Ще тоді Наталія заговорила, що дозріла до материнства та про можливе усиновлення дитинки. Тепер ми вже знаємо, що подібні плани артистка втілила в життя, назвавши доньками двох сестричок, яким довелося зазнати чималого горя на початку повномасштабного вторгнення.

Уважно переглянувши кадри зі стрічки, можна собі уявити, якою б була Наталка при надії. Слід відзначити, що вагітність їй дуже пасує. І хоча не довелося самотужки виносити дитятко, Могилевська взяла участь у долі багатьох інших дітей.

Наталія Могилевська показала чималий вагітний живіт

Кілька років поспіль зірка зустрічалася з бізнесменом Єгором Долінським, який має трьох донечок. І хоча вони з чоловіком давно розпрощалися, з дівчатами Наталія підтримує теплі стосунки досі.

Артистка не лише зіграла роль співачки у комедійній стрічці Олексія Шапарєва. Вона ще й виконала саундтрек “Молодая-Новая”, який здобув шалену популярність. Це й не дивно, адже пісню зірка написала у співпраці з Русланом Квінтою.

За сюжетом, провінціалка попадає проїздом у столицю, збираючись їхати жити до Америки. Але знайомство з двома запальними киянами приводить до того, що дівчина різко змінює свої плани.

Нові статті

Схожі статті

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.