Як змінилася зовнішність 5 найвідоміших актрис радянського кіно: Варлей, Муравйова, Алентова і ще 2 (ФОТО)

Багато відомих радянських акторів за багато років змінились зовні. Деякі з них ледь впізнавані, інші майже не змінилися. "Один Факт" пропонуϵ подивитись, як зараз виглядають зірки радянського кіно.

Багато з радянських знаменитостей, які відомі своїми ролями в культових фільмах того часу — за десятки років дуже змінились зовні. Подивіться, який зараз вигляд мають Ірина Муравйова, Наталія Варлей, Віра Алентова та інші акторки, які за радянських часів сяяли на телевізійних екранах.

Наталія Варлей

Наталія Варлей тоді і зараз
Наталія Варлей тоді і зараз

Наталія Варлей — радянська артистка цирку і кіноактриса. Ця кароока красуня прославилася своїми ролями в кіно. Одніϵю з найвідоміших робіт артистки стала Ніна із “Кавказької полонянки”. Серед інших ролей Варлей в кіно: Бастінда в “Чарівнику Смарагдового міста”, Панночка в стрічці “Вій”, Ліза Калачова в “12 стільців”.

Зараз Наталія Варлей – персона нон-грата в Україні. Артистку віднесли до переліку осіб, що створюють загрозу національній безпеці України через те, що вона відвідувала окупований Донецьк.

Віра Алентова

Віра Валентинівна Алентова — радянська акторка театру та кіно, яка найбільше відома завдяки ролі Катерини Тихомірової в фільмі “Москва сльозам не вірить”.

Віра Алентова тоді і зараз
Віра Алентова тоді і зараз

Віра Алентова народилась в акторській родині, а після смерті батька вона разом із мамою переїхали до України. На той момент майбутній акторці було лише 4 роки.

В сучасній Україні Віра Алентова занесена в базу даних “Миротворець” через те, що свідомо порушила державний кордон України та проводила гастрольну діяльність в окупованому Криму.

Ірина Муравйова

Ірина Вадимівна Муравйова — радянська акторка театру, кіно та озвучування. Також працювала радіоведучою. В кіно почала зніматися в 1973 році. В 1974 році Ірина Муравйова зіграла свою першу велику роль — Сюзанни і кінострічці “Чисто англійське вбивство”.

Ірина Муравйова тоді і зараз
Ірина Муравйова тоді і зараз

За роки творчої карʼϵри Ірина Вадимівна знялася у понад 60 кінострічках, грала в багатьох театральних спектаклях. Ціла низка ролей, які Муравйова втілила на екрані — належить фільмам, відзнятим українськими кіностудіями. Серед найвідоміших її робіт — Людмила у “Москва сльозам не вірить”, Ніна Соломатіна у “Карнавалі”, Надя Клюϵва у “Найчарівнішій та найпривабливішій”, Олена Пушкарьова в “Не народись вродливою” та інші.

В Україні Ірина Муравйова оголошена персоною нон-грата з 2014 року – за підтримку анексії півострова Крим. Артистка занесена до бази “Миротворець” через те, що в 2019 році знімалась на території Криму у російській кінострічці “Одеський пароплав”.

Лія Ахеджакова

Лія Меджидівна Ахеджакова — акторка родом з Дніпропетровська, яка була популярною в радянські часи. Серед найвідоміших ролей Ахеджакової в кіно: Люба в “Старих шкапах”, Росіта в “Мідному янголі”, Малаϵва в кінострічці “Гараж”, секретарка Віра в “Службовому романі”, подруга і колега Наді Шевельової Таня в “Іронії долі”.

Лія Ахеджакова тоді і зараз
Лія Ахеджакова тоді і зараз

Лія Меджидівна Ахеджакова відома своϵю активною громадянською позиціϵю і всіляко підтримуϵ українців в їх боротьбі за свободу і незалежність. Висловлювала підтримку українці Надії Савченко, а також ставала на підтримку українського режисера Олега Сенцова.

Наприкінці січня 2022 року Лія Меджидівна разом із іншими відомими письменниками, правозахисниками та журналістами з росії підписала “Заяву прихильників Миру проти партії Війни в російському керівництві”, яка була спрямована на те, аби попередити російсько-українську війну.

Світлана Світлична

Світлана Опанасівна Світлична — радянська акторка театру та кіно українського походження. Батьком майбутньої артистки був українець і радянський офіцер Опанас Світличний.

Світлана Світлична тоді і зараз
Світлана Світлична тоді і зараз

Серед найвідоміших ролей Світлани Світличної в кіно: білявка Ганна Сергіївна в “Діамантовій руці” і Габі в “Сімнадцяти миттϵвостях весни”. Також дублювала кінофільми, знімалась в цілій низці документальних стрічок, що присвячені діячам кіно та власній творчості.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?