Актори з серіалу “Доктор Хаус” за 20 років трішечки змінилися: як нині виглядають виконавці головних ролей

Уперше серіал "Доктор Хаус" показали на телебаченні у 2004 році. Глядачам припав до вподоби цей грубуватий лікар Грегорі Хаус, який неординарно ставив діагнози. Як нині виглядають актори?

Грегорі Хаус – Х’ю Лорі

Робота Грегорі Хауса більше нагадувала не розв’язання медичних проблем, а якусь детективну історію. Зіграти диво-лікаря пощастило Х’ю Лорі. Батько актора теж був лікарем, а от сам Грегорі свого часу намагався зробити спортивну кар’єру у галузі веслування. Потім став коміком. Звісно, роль доктора Хауса стала для британця зірковою.

Як виглядають актори серіалу Доктор Хаус через 20 років

Ліза Кадді – Ліза Едельштейн

В Едельштейн батько – теж медик. Завідувачка лікарні у серіалі про особисте особливо не патякає. Та можна зрозуміти, що колись Кадді та головного героя поєднували романтичні стосунки. Напевно, тому вона єдина здатна впливати на рішення Хауса. Паралельно з акторською кар’єрою Ліза в реальному житті малює картини. Навіть виставку проводила.

Як виглядають актори серіалу Доктор Хаус через 20 років

Джеймс Вілсон – Роберт Шон Леонард

Попервах завідувач онкологічного відділення допомагав Хаусу проводити медичні розслідування, а згодом відійшов від цієї справи, але другом залишився попри те, що вони дуже різні за характерами. Актори й у реальному житті товаришують. Роберт уперше вийшов на сцену 12-річним підлітком. Відтоді багато грає у бродвейських постановках.

Як виглядають актори серіалу Доктор Хаус через 20 років

Ерік Форман – Омар Еппс

Спеціаліст з неврології Форман мав кримінальне минуле. І хоч доктор Хаус цінував його знання, весь час жартував над колегою з присмаком расизму. Щоправда, Ерік на це не зважав. Сам Омар починав творчу кар’єру з читання репу. З 10-річного віку захопився написанням сценаріїв. Багато знімався. Нині має власну кінокомпанію та випускає книжки.

Як виглядають актори серіалу Доктор Хаус через 20 років

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?