Актори з серіалу “Доктор Хаус” за 20 років трішечки змінилися: як нині виглядають виконавці головних ролей

Уперше серіал "Доктор Хаус" показали на телебаченні у 2004 році. Глядачам припав до вподоби цей грубуватий лікар Грегорі Хаус, який неординарно ставив діагнози. Як нині виглядають актори?

Грегорі Хаус – Х’ю Лорі

Робота Грегорі Хауса більше нагадувала не розв’язання медичних проблем, а якусь детективну історію. Зіграти диво-лікаря пощастило Х’ю Лорі. Батько актора теж був лікарем, а от сам Грегорі свого часу намагався зробити спортивну кар’єру у галузі веслування. Потім став коміком. Звісно, роль доктора Хауса стала для британця зірковою.

Як виглядають актори серіалу Доктор Хаус через 20 років

Ліза Кадді – Ліза Едельштейн

В Едельштейн батько – теж медик. Завідувачка лікарні у серіалі про особисте особливо не патякає. Та можна зрозуміти, що колись Кадді та головного героя поєднували романтичні стосунки. Напевно, тому вона єдина здатна впливати на рішення Хауса. Паралельно з акторською кар’єрою Ліза в реальному житті малює картини. Навіть виставку проводила.

Як виглядають актори серіалу Доктор Хаус через 20 років

Джеймс Вілсон – Роберт Шон Леонард

Попервах завідувач онкологічного відділення допомагав Хаусу проводити медичні розслідування, а згодом відійшов від цієї справи, але другом залишився попри те, що вони дуже різні за характерами. Актори й у реальному житті товаришують. Роберт уперше вийшов на сцену 12-річним підлітком. Відтоді багато грає у бродвейських постановках.

Як виглядають актори серіалу Доктор Хаус через 20 років

Ерік Форман – Омар Еппс

Спеціаліст з неврології Форман мав кримінальне минуле. І хоч доктор Хаус цінував його знання, весь час жартував над колегою з присмаком расизму. Щоправда, Ерік на це не зважав. Сам Омар починав творчу кар’єру з читання репу. З 10-річного віку захопився написанням сценаріїв. Багато знімався. Нині має власну кінокомпанію та випускає книжки.

Як виглядають актори серіалу Доктор Хаус через 20 років

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.