Була готова змінити професію, але театр не відпустив: де зараз акторка серіалу “Кріпосна” Наталія Васько

Наталія Васько — українська акторка театру і кіно. Глядачам вона запамʼяталась в ролі мадам Макарової в серіалі "Кріпосна". "Один Факт" розповість, чим зараз займаϵться зірка національних серіалів.

Наталія Любомирівна Васько — 51-річна українська акторка театру та кіно, що запамʼятовувалась багатьом глядачам завдяки образам підступних жінок, які вона блискуче втілювала на екрані.

Наталія — взірець вишуканості, жіночої краси та елегантності. В її творчій скарбничці – більш ніж 100 кіноролей. Серед них і такі популярні фільми, як “Гніздо горлиці”, “Крути 1918”, “Толока”, “Віддана”.

В кінострічках Наталії Васько часто дістаються ролі фатальних дам зі складним характером. Але в житті ця витончена жінка — геть інша. Наталія Любомирівна — добра, щира і чуттϵва людина із творчою душею. Від початку повномасштабного вторгнення артистка відразу висловила свою чітку громадянську позицію. На захист рідної України Наталія Васько стала у ролі волонтера.

Творчий шлях Наталії Васько

Акторка театру і кіно Наталія Васько народилася у місті Червоноград на Львівщині. Її батько був звичайним шахтарем, а ось Наталка з дитячих років тягнулася до творчості. В шкільному віці майбутня зірка кіно займалася в театрі дитячої творчості “Казка”, де грала різноманітні ролі: від потвор до маленьких принцес.

Наталія Васько почала грати в театрі ще в школі
Наталія Васько почала грати в театрі ще в школі

Після завершення школи Наталія Васько з другої спроби стала студенткою Київського театрального інституту імені Карпенко-Карого. Вже на 4-му курсі акторка почала грати на сцені столичного театру драми і комедії, а з 1999 року влаштувалась в Київський молодий театр, де пропрацювала до 2019 року.

В 2008 році Наталія Васько спробувала себе в ролі ведучої і працювала на українському каналі “Інтер” у телевізійній програмі “Ранок з Інтером”.

Де Наталія Васько зараз та чим займаϵться?

Після початку повномасштабного вторгнення Наталія Васько разом із своϵю мамою поїхала зі столиці у рідне містечко Червоноград на Львівщині. Перш тижні і місяці їй здавалось, що час і робота зупинилися назавжди. Артистка навіть поставила крапку на своїй творчості. На той момент для пані Наталії найголовнішим було те, щоб Україна перемогла із найменшими втратами для себе.

Наталія Васько хотіла піти з театру після початку повномасштабного вторгнення
Наталія Васько хотіла піти з театру після початку повномасштабного вторгнення

Наталія Васько зізнавалася, що окрім театру та акторської майстерності може працювати ким завгодно — аби це приносило якийсь-то дохід і з нього можна було б відправляти донати хлопцям-захисникам.

В такому настрої в неї пройшли перші 6 місяців з 24 лютого 2022 року (день, коли розпочалося повномасштабне вторгнення). А далі — в життя артистки знов повернувся театр.

В цій найскладніші півроку життя Наталія Васько навіть міркувала про те, аби змінити професію і стати пекарем або прибиральницею. Та згодом їй все ж зателефонували з театрального агентства та повідомили – робота в театрі відновлюється.

Після того, як запрацював театр — артистку Наталію Васько стали запрошувати й до зйомок у кіно. Одна із її останніх головних ролей — в серіалі “Коло омани”, який вийшов на телевізійні екрани наприкінці 2023 року.

Крім того, Наталія Васько ϵ учасницею так званих “відкритих мікрофонів”. Це особливий формат подкастів, де відомі актори, режисери та продюсери розповідають цікаві історії з життя і декламують вірші. Наталія Васько неодноразово публікувала свої збірки для військових.

Наталія Васько окрім театру займається волонтерством
Наталія Васько окрім театру займається волонтерством

В особистому житті театральної артистки Наталії Васько теж все налагодилось. В 2023 році після 8 років стосунків вона обвінчалась зі своїм коханим чоловіком Андріϵм Шестовим. Довгий час зірка українського кіно цю новину приховувала, бо вважала, що не на часі. Трохи згодом акторка пригадувала, що напередодні вінчання в них навіть і думок не було, аби йти до церкви. Але сталася ситуація, яка цьому посприяла.

В 2023 році Наталія Васько обвінчалася із Андріϵм Шестовим
В 2023 році Наталія Васько обвінчалася із Андріϵм Шестовим

Наталія хотіла вивезти маму до Італії, а Андрій визвався допомогти. Він привіз дівчат до Червонограду, а коли настав час йому повертатися до Киϵва – потяг відмінили. Наталія Васько вгледіла в цьому знак Божий і запропонувала коханому обвінчатися. Вже наступного дня священник з місцевої церкви здійснив таїнство.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.