Не холостяк, як думають усі: 65-річний Володимир Горянський показав молоду дружину, яку довго приховував

Актор Володимир Горянський був одружений двічі. Перший шлюб розпався в 2011 році. Вдруге артист одружився в 2015 році. Подивіться, як виглядає друга дружина актора, з якою він вінчався в церкві.

Володимир Вікторович Горянський – талановитий актор, телеведучий, артист Київського академічного театру драми та комедії на Лівому березі Дніпра. В свої 65 років він встиг двічі побувати в шлюбі.

З першою дружиною Ларисою актор зустрічався більш ніж 4 роки, після чого — молодята побралися законним шлюбом в одному з РАЦСів міста Києва. Урочиста подія пройшла 16 лютого 2002 року. Тоді серед почесних гостей були присутні нині покійна Руслана Писанка і акторка Ольга Сумська. Жінка артиста, що народила йому доньку — займалася бізнесом.

В шлюбі з Ларисою Володимир Горянський прожив з 2002 по 2011 роки
В шлюбі з Ларисою Володимир Горянський прожив з 2002 по 2011 роки

Перший шлюб Володимира Горянського проіснував до 2011 року. В ньому у подружжя в 2004 році народилась донька.

Як виглядає друга дружина Володимира Горянського, з якою він вінчався в церкві?

Таємниче друге весілля Володимира Горянського теж відбулось в лютому. Імовірно, саме цей зимовий місяць є для театрального артиста знаковим. Адже і народився Горянський теж в лютому, і обидва шлюби реєстрував теж в останній місяць зими.

Другу дружиною українського артиста стала рестораторка Ольга Фейсі. На момент весілля жінці був 41 рік. Декілька місяців потому, а саме — 21 червня 2015 року пара вінчалася в церкві. Саме цю дату Олена Фейсі назвала днем початку їх справжньої родини.

Друга дружина Володимира Горянського, Ольга Фейсі
Друга дружина Володимира Горянського, Ольга Фейсі

Трепетно віднісся до власного вінчання і сам Володимир Горянський. Артист зазначив, що до цієї події треба приходити духовно і розуміти один одного заради того, щоб прийняти саме таке рішення.

Вінчання Володимира Горянського та рестораторки Ольги Фейсі
Вінчання Володимира Горянського та рестораторки Ольги Фейсі

Після вінчання пара зізналася, що цю тему вони заздалегідь не обговорювали. Однак на таїнство погодилися обидва ще до факту одруження в РАЦСі.

Володимир Горянський розповідав, що на їхньому з Оленою весіллі були присутні лише найближчі люди та родичі. Пишного свята вони влаштовувати не стали. Дітей від перших шлюбів вони теж запрошувати не стали, бо вирішили – такої події вони в силу свого малого віку ще не зрозуміють.

Володимир Горянський та Ольга Фейсі
Володимир Горянський та Ольга Фейсі

Свою нову дружину Олену Володимир Горянський називає жінкою, яка повернула йому відчуття власної гідності. Вони одружилися не в Україні, а в США, а ось вінчання провели в одному з українських столичних храмів. Зараз Олена Фейсі активно допомагає чоловікові в його театральній роботі.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.