68-річний актор Олексій Вертинський показав красуню-доньку: “Була артисткою, але змінила роботу”

Талановитий актор Олексій Вертинський знайомий багатьом поціновувачам театральних спектаклів. Він народився у багатодітній родині, а сам став батьком лише двічі. Подивіться, як виглядає його донька.

Зірковий актор і народний артист України Олексій Вертинський народився 2 січня 1956 року в багатодітній родині. Він був четвертою, наймолодшою дитиною і мав ще двох сестер, Надію та Анну, а також брата Миколая.

Незважаючи на таке походження, Олексій Вертинський наважився стати батьком лише двічі. За все життя в артиста було чотири шлюби, причому — три з цих шлюбів були з артистками. В одному з них в актора народився син, а в іншому — донька Ксенія.

Олексій Вертинський з донькою
Олексій Вертинський з донькою

Олексій Вертинський не дуже любить згадувати про минулі відносини із жінками, а про одруження каже — мовляв, в ті часи не було поняття цивільного шлюбу, тому й доводилося звʼязувати себе штампом у паспорті.

Із сином в артиста відносини не склались. Розлучення із другою дружиною, яка й народила Вертинському спадкоємця – було складним та болісним. В подальшому артисту не вдалось побудувати теплих стосунків із сином.

Четвертою дружиною і коханням усього життя Олексія Вертинського стала жінка на імʼя Тетяна. Художниця з Ужгорода підкорила серце артиста і саме з нею він прожив 20 щасливих років. В подружжя народилась донька Ксенія.

З малих рочків дівчинка захоплювалась акторською діяльністю і, врешті решт, вирішила піти по слідах зіркового батька та стати акторкою. До початку повномасштабного вторгнення Ксенія Вертинська довгий час працювала в столичному театрі імені Івана Франка.

На відміну від сина, із Ксенією в Олексія Вертинського склались найтепліші та дружні відносини. Донька є джерелом натхнення для батька та надає йому сил жити далі.

В 2013 році Олексій Вертинський став вдівцем. Його дружина Тетяна та мати Ксенії відійшла у засвіти після довгої хвороби. В 40 років жінці поставили діагноз: хвороба Баса. В розмові із журналістами актор Вертинський навіть зізнавався, що не бачив без коханої свого життя та хотів накласти на себе руки. Саме підтримка доньки допомогла йому втриматись на цьому світі та жити далі.

Актор Олексій Вертинський та його донька Ксенія
Актор Олексій Вертинський та його донька Ксенія

Що одним стимулом для подальшого життя стало народження онуки. Ксенія Вертинська в надскладний для родини час завагітніла і народила дівчинку.

На початку повномасштабного вторгнення доньці Олексія Вертинського довелось змінити фах і стати… масажисткою. На той момент багато українських акторів втратили роботу і заробіток. Ситуацію в родині Вертинських ускладнювало ще й те, що Олексій мав хворе серце і потребував невідкладної операції. Оскільки грошей було обмаль – донька актора вирішила звернутись по допомогу до суспільства. Необхідну суму у соціальних мережах назбирали лише за добу.

В Олексія Вертинського склались дружні стосунки із донькою
В Олексія Вертинського склались дружні стосунки із донькою

Ксенія Вертинська теж не сиділа без діла. Попри тимчасову втрату роботу акторка вирішила трохи змінити фах і завдяки своїй подрузі-лікарці змогла опанувати професію масажистки і працювати в клініці, надаючи відповідні послуги.

Після початку повномасштабного вторгнення Ксенія Вертинська працювала масажисткою
Після початку повномасштабного вторгнення Ксенія Вертинська працювала масажисткою

Наразі відомо, що Ксенія Вертинська повернулась до творчої роботи в театрі.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?