“Тесть для султана Сулеймана”: Хюррем Султан з “Величного століття” показала, як виглядає її рідний батько

Зірка серіалу "Величне століття" Мерʼєм Узерлі вперше показала, як виглядає її батько. Чоловік перебуває в гарній формі і цілком може позмагатись у мужності та харизмі із самим турецьким султаном.

Мерʼєм Узерлі – німецька акторка, що блискуче втілила на екрані образ Роксолани в турецькому серіалі “Величне століття”. Зараз артистці вже виповнилось 40 років, але вона все ще може назвати себе маленькою дівчинкою – бо в неї ще є батько.

З нагоди Дня батька, який у світі відзначали 16 червня – Мерʼєм Узерлі показала у соціальних мережах, як виглядає чоловік, завдяки якому вона зʼявилася на світ. Під світлинами акторка написала невеличке привітання:

Happy Fathersday BABACIM!

В перекладі ця фраза значить: “З Днем батька, татусь!”.

В добірці світлин, які оприлюднила Мерʼєм Узерлі — її батько постає і у почесному віці, і зовсім молодим хлопцем, що тримає на руках маленьку донечку. Зараз чоловік вже має сріблясте волосся і зморщки на обличчі. Однак попри вік все ще залишається харизматичним та може позмагатись у красі із самим султаном Сулейманом.

Якщо поглянути на одну зі світлин — стає зрозуміло, що в молоді роки Хуссейн Узерлі полюбляв носити бороду і пишну шевелюру на голові. Невідʼємною частиною образу чоловіка були прозорі окуляри, які він не знімає змолоду.

Зараз Хуссейн Узерлі помітно змінився зовні і прибрав з обличчя бороду. Батько красуні-Роксолани з “Величного століття” в одязі надає перевагу класичним костюмам, а ще може приміряти на себе й повсякденний образ – зі светром, футболкою, сорочкою, джинсами та кепкою з написом “Hollywood”.

Зовні Мерʼєм Узерлі майже не схожа на рідного батька. Чоловік, який дав їй життя, за національністю — турок. З мамою майбутьної популярної акторки Хуссейн Узерлі познайомився в той період, коли поїхав навчатись до Німеччини. Вони швидко закохались один в одного і суперечити долі просто не змогли. Невдовзі після знайомства пара побралася і в їхньому шлюбі народилось двоє донечок, старша Джанана і молодша Мерʼєм.

Батько завжди підтримував Мерʼєм Узерлі в її бажанні стати артисткою і сяяти на телевізійних екранах. Можливо, завдяки потужній підтримці вона й змогла стати тим, ким є зараз — популярною акторкою, яку знають і люблять не тільки на Батьківщині в Німеччині, але й далеко за її межами.

Нові статті

Схожі статті

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.