Не тільки Мер’єм Узерлі у “Величному столітті”: як виглядають інші акторки, які зіграли роль Хюррем Султан

Славетна Роксолана, яку щиро кохав султан Сулейман — була донькою українського священника. Про неї знімали багато серіалів. "Один Факт" покаже, які акторки окрім Мерʼєм Узерлі, зіграли Хюррем.

Багатьом прихильникам турецького серіалу “Величне століття” дуже цікаво буде дізнатись, що образ доньки українського священника з Рогатина, яка стала дружиною турецького султана Сулеймана Пишного — втілила на телевізійних екранах не тільки німецька акторка Мерʼєм Узерлі. Актрис, що перевтілились в славетну Роксолану — було 4. “Один факт” покаже, як вони виглядають.

Роксолана № 1: українка Ольга Сумська

В 1994 році в Україні проходили зйомки вітчизняної версії серіалу “Роксолана” із Ольгою Сумською в головній ролі. Артистка майстерно втілила на екрані образ українки Насті Лісовської, яка потрапила в полон до турецького султана Сулеймана Пишного і стала однією з його дружин.

Ольга Сумська в ролі Роксолани
Ольга Сумська в ролі Роксолани

На момент участі в серіалі Ользі Сумській було лише 30 років. Акторка стала справжньою родзинкою цього кінопроекту. Завдяки природній красі і таланту вона виглядала на екрані блискуче і бездоганно.

Роксолана № 2: турецька акторка Вахіде Гердюм

Валіде Гердюм в ролі Роксолани
Валіде Гердюм в ролі Роксолани

Турецька акторка Валіде Гердюм у “Величному столітті” втілила образ Роксолани у більш зрілому віці. Досвід та акторський професіоналізм допоміг їй блискуче виконати головну роль.

Роксолана № 3: туркеня Гюльбен Ерген

В 2003 році турецькі режисери розпочали роботу над серіалом “Хюррем Султан”. Виконання головної ролі довірили танцівниці та турецькій акторці Гюльбен Ерген.

Туркеня Гюльбен Ерген в ролі Хюррем Султан
Туркеня Гюльбен Ерген в ролі Хюррем Султан

Роксолана у виконанні Гюльбен була дуже вродливою, гордовитою та зі своїми примхами. Її Хюррем сміливо вступала у різноманітні інтриги, знищувала суперниць і давала поради самому султану Сулейману.

Роксолана № 4: німкеня Мерʼєм Узерлі

Турецький серіал “Величне століття” став одним із найдорожчих проектів. Його успіх по багатьом аспектам залежав від талановитих акторів, які втілили на телевізійних екранах ролі Хюррем Султан, Сулеймана та інших.

Німецька акторка Мерʼєм Узерлі в ролі Хюррем Султан
Німецька акторка Мерʼєм Узерлі в ролі Хюррем Султан

Роль відважної, сміливої та норовливої Хюррем втілила турецька акторка із німецьким корінням Мерʼєм Узерлі. Її Роксолана просто не знає, що таке здаватися. Вона в будь-якому випадку досягає своїх цілей – чого б їй це не коштувало.

Нові статті

Схожі статті

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.