Не впізнати після пластики: як зараз виглядає 42-річна служниця Махідевран із “Величного століття” (ФОТО)

Турецький серіал "Величне століття" зробив популярними багатьох акторів – причому, не тільки головних. Подивіться, як виглядає зараз служниця Махідевран, 42-річна акторка Ніхан Бююкаач.

“Величне століття” – один з найпопулярніших турецьких серіалів, який зміг зробити відомими багатьох акторів та актрис. Свою порцію слави від нього отримали не тільки головні герої – Мерʼєм Узерлі, Халіт Ергенч, Нур Феттахоглу. Глядачам запамʼятались і персонажі, які зіграли слуг та служниць султана.

Турецька акторка Ніхан Бююхаач втілила на екрані служницю Махідевран Султан, яка вірою та правдою служила в славетно відомому палаці Топкапи.

Акторка Ніхан Бююхаач
Акторка Ніхан Бююхаач

Зараз цій акторці вже виповнилось 42 роки і зовні Ніхан дуже змінилася. В серіалі “Величне століття” вона зіграла служницю Гюльшах-хатун. Заради того, щоб добре вжитися в роль – артистка довгий час ходила по гарему — аби зрозуміти, як жилося наложницям та що вони відчували.

Робота у “Величному столітті” стала для Ніхан Бююхаач знаковою. Вона навіть зізнавалась, що жалкує через те, що зйомки завершилися.

Одночасно зі зйомками в турецькому серіалі акторка продовжувала працювати в театрі Стамбулу. На самому піку своєї творчої карʼєри Ніхан Бююхаач встигла вийти заміж. Урочиста подія сталась на початку вересня 2013 року. На весіллі акторки була присутня ледь не половина партнерів серіалу “Величне століття”.

Ніхан Бююхаач, що зіграла у Величному столітті Гюльшах-хатун
Ніхан Бююхаач, що зіграла у Величному столітті Гюльшах-хатун

В 2014 році артистка продовжила кінокарʼєру в мелодраматичному серіалі “Справи сердечні”. Зараз 42-річна Ніхан Бююхаач продовжує зніматись в турецьких кінострічках, які стають відомими не лише на її Батьківщині, але й далеко за її межами.

Акторка Ніхан Бююхаач зараз дуже змінилась зовні. Вона зробила пластику і тепер зовсім не схожа на ту служницю, якою її знали прихильники серіалу “Величне століття”. Вона збільшила губи, зробила підтяжку обличчя та повік. Погляд акторки після цього став більш відкритим.

Турецька акторка Ніхан Бююхаач
В звичайному житті талановита турецька акторка слідкує за власною зовнішністю та захоплюється йогою і пілатесом.

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.