64-річний Стас Боклан став магнітом для жінок, але він не холостяк, як думають всі: як виглядає його дружина

Український актор Станіслав Боклан, якого багато шанувальників вважали холостяком, насправді давно та щасливо одружений. "Один факт" покаже, як виглядає кохана жінка артиста та чим вона займається.

Народний артист України Стас Боклан став кумиром для тисяч українок. Харизматичний, досвідчений і з гарною зовнішністю — цей чоловік не відчуває нестачі уваги від глядачів та прихильниць.

Таємниці особистого життя Станіслава Боклана хвилюють його шанувальниць ледве не більше, аніж його творчі досягнення на сцені театру та знімальному майданчику, де створюють серіали і фільми.

Палка увага з боку жінок, безумовно – дуже лестить відомому артисту. Але красуням-українкам навряд чи варто чекати відповіді на свої романтичні прояви в бік талановитого актора Станіслава Боклана. Адже цей чоловік — давно і щасливо одружений. Як звуть кохану дружину найвідомішого “Папіка” країни, ким вона працює і де відбулось їх перше знайомство? Читайте усі деталі далі.

Станіслав Боклан з дружиною
Станіслав Боклан з дружиною

Імʼя дружини Стаса Боклана – Наталія Кленіна. Жінка пройшла пліч-о-пліч з актором декілька десятиліть. Подружжя разом вже 38 років, а їх перше знайомство відбулось в далекому 1986 році. На той момент Станіслав Боклан був ще молодим і маловідомим актором. Хлопець тільки-но завершив навчання в Київському університеті імені Івана Карпенко-Карого і поїхав до Маріуполя.

Наталія Кленіна і Станіслав Боклан
Наталія Кленіна і Станіслав Боклан

Наступні 10 років, а саме — з 1984 по 1994 роки Стас Боклан служив на сцені Донецького академічного обласного драматичного театру Маріуполя. Там же актор познайомився із майбутньою дружиною Наталією, яка працювала в тому ж театрі.

Їх романтичні стосунки починались з робочих моментів, а потім — перевтілились в законний шлюб, що триває вже майже 4 десятиліття. І для Стаса Боклана, і для Наталії Кленіної він був другим. Дружина артиста мала сина від попередніх стосунків. Боклан прийняв нащадка коханої Кирила Думського і виховував його, замінивши хлопцю рідного батька.

В шлюбі із Наталією Кленіною у Станіслава Боклана народилась і спільна донька, Маріанна. Дівчина успішно закінчила акторський факультет та зараз працює кастинг-директором на українському каналі “Star Media”.

Наталія Кленіна — акторка з великим стажем. Вона, як мудра дружина — завжди ділиться із чоловіком своїми порадами. Ба більше — вона навіть дозволяє собі іноді вдатися до критики робіт Стаса Боклана в театрі та кіно.

Станіслав Боклан і Наталія Кленіна
Станіслав Боклан і Наталія Кленіна

Дружина народного артиста України — експертка не тільки в кіномистецтві, а й в городніх справах. В господарстві цій жінці рівних немає. Вдома ця чарівна жінка перевтілюється на господиню, яка власноруч створює присадибну ділянку – із великою кількістю унікальних деталей.

Любов до тварин — ще одна родзинка, якою може похвалитися дружина Стаса Боклана. У вільний час акторка співпрацює із волонтерськими організаціями, які опікуються безпритульними тваринами. В будинку Кленіної і Боклана живуть декілька пухнастиків, серед яких — і улюбленець подружжя, кіт Філя.

Наталії Кленіній виповнилось 64 роки
Наталії Кленіній виповнилось 64 роки

Зараз Наталії Кленіній вже виповнилось 64 роки. Вона продовжує вести активне життя, захоплюється катанням на роликах та поїздками на велосипеді.

Нові статті

Схожі статті

Рідкісне явище: над Землею на відстані 1 млн. км пролетів астероїд-сніговик – астрономи його “впіймали”

Днями астрономи зафільмували в небі вкрай рідкісне явище. На відстані 1 млн. км над Землею пролетів незвичний астероїд, зовні схожий на сніговика. Подія сталась 17 вересня.

Сергій Бабкін зізнався у своїх зрадах дружині: “Це було моєю звичкою”, – як на це відреагувала Сніжана

Сергій та Сніжана Бабкіни розповіли про особисті проблеми і їхнє подолання є не тільки важливою для самого артиста, а й надихає багатьох його шанувальників.

“Ніякі стосунки”: Олег Собчук розкрив правду про розрив із дружиною Марією Собчук після 20 років шлюбу

Олег Собчук, відомий український музикант і фронтмен гурту "СКАЙ", нещодавно вперше заговорив про своє завершення стосунків з колишньою дружиною Марією Собчук.

Каштани по-новому: 2 простих рецепти, які зроблять з вас шеф-кухаря! Страви, які нічого не коштують

Приготування каштанів – це простий і приємний процес, який відкриває безліч кулінарних можливостей. Цей делікатес стане чудовим доповненням до вашого столу.