Український Мел Гібсон став батьком: хто народився в 37-річного Марка Дробота і як назвали первістка

Зірка українських серіалів — 37-річний актор Марк Дробот поділився радісною звісткою. Він та його кохана жінка Марина вперше стали батьками. Імʼя для доньки зіркове подружжя вже обрали.

Актор українського театру та кіно Марк Дробот розповів про щасливі зміни у родині. В артиста і його обраниці Марини Бондарчук народилась донечка. Прекрасні новини повідомили на офіційній сторінці Instagram Молодого театру, в якому Дробот служить з 2005 року.

Увесь театральний колектив доєднався до привітань щасливим батькам. Відомо, що Марк Дробот став батьком дівчинки і їй вже обрали імʼя: Златомира. Колеги з Молодого театру побажали дівчинці щасливої долі, любові і порозуміння в родині.

Хай маленька зіронька зростає під мирним небом, а її дитинство буде безтурботним та сповненим радості — зазначається у привітальному повідомленні.

Актор Марк Дробот відомий в Україні завдяки своїм ролям у кіно. Його творчий дебют на екранах відбувся у 2006 році. Актор отримав роль в кінострічці “Янгол із Орлі”. Серед інших кінокартин, які зробили артиста популярним: “Хазяйка” (роль: Макс), “Гречанка” (роль: Алекс), ” Єфросинья” (роль: Електронік) та інші.

В соцмережах та ЗМІ талановитого Марка Дробота неодноразово порівнювали із знаменитим Мелом Гібсоном. Він сам з цього приводу ніяких коментарів не дає та й взагалі — публічності уникає. Артист не зареєстрований у соціальних мережах і медійним бути аж ніяк не хоче. Але, судячи з обраної творчої професії — такого про нього точно не скажеш.

Імʼя “Златомира”, яке Марк Дробот із дружиною обрав для новонародженої донечки, інтерпретується, як “золотий світ” або “світ в золоті”.

Це імʼя — болгарського походження, широко розповсюджене в країнах Балканського півострова. В болгарській культурі Златомира асоціюється із миром, красою та багатством.
В інших культурах світу таке імʼя для дівчинки вважають рідкісним.

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?