Викладач закохався в Аду Роговцеву, коли вона була його студенткою: чим закінчилася ця історія кохання

Справжнє велике кохання в житті акторки Ади Роговцевої трапилось ще за студентських часів. Костянтин Петрович був викладачем в театральному університеті і закохався в Аду з першого погляду.

Ада Миколаївна Роговцева завжди казала:

Краще я сама розкажу про себе, ніж обросту химерними плітками

Саме тому про своє перше і єдине за усе життя кохання популярна акторка теж усе розповіла сама.

Пані Ада ніколи не стидалась того, що її коханий чоловік був на 9 років старший від неї.
Та й на початку романтичних стосунків з ученицею театрального вишу цей хлопець був одружений. Однокурсниці Ади Миколаївни всі до єдиної були закохані в гарного актора і викладача. Вона ж навіть у думках не дозволяла собі мріяти про кохання з Костянтином Петровичем. Одружений чоловік — табу для неї.

Але справжнє кохання здатне подолати будь-які перепони. Ада Роговцева і Костянтин Степанков, врешті решт — одружилися. Їх любов спалахнула з першого погляду, як тільки молода Ада зайшла в аудиторію Київського театрального університету імені Івана Карпенко-Карого. Та до омріяного вінчання пари пройшло ще декілька років.

Зіркове подружжя: Ада Роговцева і Костянтин Степанков
Зіркове подружжя: Ада Роговцева і Костянтин Степанков

За цей час майбутня відома артистка театру та кіно встигла вивчитись та отримати акторський диплом. Кость Петрович, як його називала пані Ада – розлучився з колишньою дружиною і ледве не втратив роботу.

Через багато років, вже у почесному віці, Ада Миколаївна пригадуватиме фразу, що про неї хтось одного разу сказав. Мовляв, з такими, як Роговцева – романи не крутять. З такими відразу одружуються.

Власне, с Костем Петровичем так і вийшло. Викладач став для акторки першим та єдиним чоловіком, на якого вона рівнялася, якого безмежно поважала і завдяки якому змогла розкрити свій творчий талант.

Костянтин Петрович Степанков розкрив для коханої світ кіно, ще коли вона була студенткою. Творча професія поєднала їх та допомагала краще розуміти один одного.

Ада Роговцева розповіла історію кохання з Костянтином Степанковим
Ада Роговцева розповіла історію кохання з Костянтином Степанковим

Ада Роговцева любила Костянтина Степанкова так само сильно, як і роботу в театрі. Артистка продовжила працювати на сцені, навіть коли була вагітною. Однак професійна затребуваність не змогла зробити їхню родину заможною.

Ада Роговцева народила коханому Костю Петровичу доньку Катерину і сина Костянтина. Їх родинне щастя тривало 46 років і перервалося через смерть чоловіка акторки. Степанков пішов з життя у 76 років, залишивши свою Аду наодинці.

Після смерті чоловіка Ада Роговцева присвятила йому книгу
Після смерті чоловіка Ада Роговцева присвятила йому книгу

Аби пережити гірку втрату, артистка вирішила написати біографічну книгу “Мій Костя”. Великим спасінням для Ади Миколаївни в той період стала не тільки творчість, але й підтримка дітей та онуків.

Нові статті

Схожі статті

Результат вас вразить: навіщо сипати соду у пральну машину та що від цього буде – найдієвіший спосіб

Якщо хочете, щоб ваш одяг виглядав як новий та був свіжим, рекомендуємо спробувати один дієвий метод: навіщо додавати соду до вашої пральної машини?

Прожили разом майже 42 роки, але діточок не мали: історія кохання берегині української пісні Раїси Кириченко

Раїса Корж (Кириченко) — українська співачка і народна артистка української РСР. В її особистому житті був один чоловік — баяніст Микола Кириченко. Разом вони створили творчий і родинний союз.

Так ось, як вона виглядає – всі карти розкриті: 58-річний Віктор Павлік вперше показав свою тещу (ФОТО)

Віктор Павлік не соромиться демонструвати своє особисте життя на публіку та завжди щирий зі своєю аудиторією, зокрема не приховує свої відносини з тещею: як виглядає жінка та чим займається?

48-річна Наталія Могилевська публічно звернулась до чоловіка та зізналась, чому у неї є бажання мати родину

Наталія Могилевська звернулась до чоловіка Валентина та висловила йому вдячність за те, що він надихнув її на одну річ - про що йдеться? Подробиці.