Він був з двійнят у “Сватах”, а зараз не в акторській професії: як змінився 21-річний актор Костя Чернокрилюк

Костянтин Чернокрилюк запамʼятався багатьом українським глядачам роллю одного з двійнят Ковальових в комедійному серіалі "Свати". Читайте, де актор знаходиться зараз та чи продовжує зніматись в кіно?

Молодий актор Костянтин Чернокрилюк став відомим після 5-го сезону гумористичного серіалу “Свати”. В ньому молодий хлопець зіграв одного з двійнят Ковальових – Микиту. На момент початку зйомок Кості було лише 7 років.

Зараз хлопець вже зовсім дорослий та веде самостійне життя. Окрім “Сватів” актор знімався у рекламі, художньому та документальному кіно, серіалах і телевізійних проектах. Чернокрилюка глядачі могли також бачити в зйомці пародій гумористичного ТБ-шоу “Велика різниця по-українські”.

Костянтину Чернокрилюку вже виповнився 21 рік. Він активно займається розвитком карʼєри у кіно, а окрім акторської діяльності захоплений вивченням іноземних мов, сучасними танцями та айкідо.

Відомо, що Костянтин Чернокрилюк грав і в інших українських серіалах, а саме: “На твоєму боці”, “Клятва лікаря” і “Скляна кімната”. Зовні артист – вже зовсім не той маленький бешкетник Микита Ковальов, якого полюбили багато українських глядачів. Хлопець став більш мужнім та… переїхав з України за кордон.

Якщо довіряти геолокації, що стоїть на світлинах Чернокрилюка у соціальних мережах — то зараз виконавець ролі Микити Ковальова зі “Сватів” перебуває в Торонто. Серед останніх світлин на його сторінці — фото зі зйомок, на прогулянці з друзями та у приміщенні, схожому на храм, з високим куполом і кольоровим оздобленням скла.

Роль Микити Ковальова в серіалі “Свати 5” стала для Костянтина Чернокрилюка справжньою візитівкою, завдяки якій він здобув чималу популярність. Однак у його фільмографії є й інші роботи. Чернокрилюк знімався в багатосерійному фільмі “Поки станиця спить”, фільмах “Політ метелика”, “Перелітні птахи”, “Впізнай мене, якщо зможеш”, “По різних берегах” та інших.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?