Померла 53-річна зірка серіалу “Всі жінки – відьми” Шеннен Догерті: популярні ролі акторки і причина смерті

Зірка голлівудських серіалів Шеннен Догерті рушила до Господа після багаторічної боротьби з підступним недугом. Які ролі в кіно зробили акторку популярною і яка причина її смерті?

Надійшла сумна звістка про смерть американської акторки Шеннен Догерті. Її давня приятелька, публіцистка Леслі Словн.

Смерть забрала Шеннен Догерті після багаторічної боротьби із онкологічною хворобою. Протягом 9 років знаменитість боролася із підступним недугом, але 13 липня цю боротьбу програла.

З важким серцем я підтверджую смерть акторки Шеннен Догерті – повідомила її подруга.

Зірка голлівудських серіалів “Зачаровані” та “Усі жінки – відьми” вперше дізналась про свою хворобу навесні 2015 року. Тоді лікарі діагностували в неї рак молочної залози. Шеннен відразу розпочала лікування, і в 2017 році змогла вийти в ремісію.

Не стало акторки Шеннен Догерті
Не стало акторки Шеннен Догерті

В 2020 році підступна хвороба до неї повернулася. В артистки виявили онкологію четвертої стадії і вона продовжила боротися із хворобою. В 2023 році стало відомо, що рак в акторки прогресує. Зокрема, метастази було виявлено фахівцями в кістках та головному мозку. Померла кінозірка на 54-му році життя.

Шеннен Догерті запамʼяталась багатьом глядачам своїми ролями в серіалах “Беверлі-Хіллз, 90210”, “Зачаровані” або “Усі жінки – відьми”. Майбутня акторка народилась в родині іпотечного консультанта Джона-Томаса Догерті та володарки салону краси, Рози Райт. У віці 7 років дівчинка разом з батьками та старшим братом переїздить до Лос-Анджелесу.

В 11-річному віці Шеннен майже відразу отримала роль Дженні Уайлдер в проєкті “Маленький будиночок в преріях”. Там вона знімалась до самого закриття шоу у 1983 році.

На 54-му році життя померла Шеннен Догерті
На 54-му році життя померла Шеннен Догерті

Першою крупною роллю Догерті у великому кіно була роль в комедії з чорним гумором “Смертельний потяг”.

В 1990 році Шеннен зіграла роль Бренди Уолш в телевізійному серіалі “Беверлі Хіллз, 90210”, яка принесла молодій дівчині небувалу популярність.

В 1998 році доля знов зводить акторку разом із головним продюсером цієї кінострічки Аароном Спеллінгом. На цей раз він пропонує їй роль відьми Прю Холлівел у “Зачарованих”.

Нові статті

Схожі статті

Королева дискотек: як виглядає зараз українська Анджеліна Джолі – Тетяна Воржева з “Фабрики зірок-3”

35-річна співачка Таня Воржева запамʼяталася українцям своєю участю у пісенному шоу талантів "Фабрика зірок-3". Подивіться, як зараз виглядає виконавиця, яку прозвали українською Анджеліною Джолі.

Зробіть 1 секретний трюк! Навіщо обсмажувати макарони перед приготуванням – вийде нереально смачно

Макарони стануть вашою улюбленою стравою, якщо ви зробите одну маленьку хитрість - обов'язково обсмажте їх перед приготуванням. Геніальний лайфхак.

Хто найдорожчий: скільки коштує виступ Тіни Кароль, Олі Полякової, Вєрки Сердючки та Насті Каменських? Прайс

Запросити собі на корпоратив або день народження зірку естради може не кожен пересічний громадянин. Адже вартість виступу може сягати десятків а то і сотень тисяч гривень.

Була одружена, але справжнє щастя знайшла після 40: Наталія Могилевська розповіла, з ким крутила роман

Наталія Могилевська наразі перебуває у стосунках з Валентином та виховує двох названих доньок, але до цього співачка мала досить бурхливе особисте життя - що відомо?