У наложниць султана Сулеймана було по 3 сніданки, але вони залишалися стрункими: неочевидний секрет краси

Наложниці турецького султана Сулеймана харчувались тричі на день, але залишались стрункими красунями, на яких любо глянути. "Один Факт" розповість про неочевидний секрет стрункості жінок султана.

Гарем султана Сулеймана складався із найкращих та найвродливіших жінок. Кожна з його дружин була зобовʼязана виглядати неперевершено.

Щоб привернути до себе увагу султана Сулеймана — його наложниці щоденно займались спортом і танцями, а також дотримувались певної дієти. Харчувались красуні 7 разів на день, але при цьому залишались стрункими і завжди були в гарній формі. В чому ж головний секрет чарівного вигляду наложниць турецького володаря?

Головний секрет стрункості наложниць султана Сулеймана
Головний секрет стрункості наложниць султана Сулеймана

Цей секрет —простий. Дівчата з гарему дійсно влаштовували прийоми їжі часто. Але їх порції при цьому були мінімальними. Особливу увагу вони приділяли сніданку.

Перший сніданок в них був за графіком о 8-й годині ранку. Дружини султана випивали стакан айрану, який доволі просто приготувати. Для цього потрібно лише змішати 100 грамів води із 150 грамами йогурту. Додатково в напій можна додати невелику кількість солі.

До речі, солодощі в гаремі султана Сулеймана видавали лише з особливих приводів. Їх давали лише тим наложницям, які провели із Сулейманом ніч.

Через дві години дівчатам з гарему дозволялося перейти до другого сніданку. Зазвичай він складався з яєшні, свіжого салату і пиріжків з начинкою. Порції також були маленькими. Переїдати султаншам не давали.

В обід, пополудні – дозволялося випити чашечку свіжозвареної кави.

Десерт дружин султана Сулеймана складався переважно з меду та фруктів в сушеному або свіжому вигляді.

Тож, харчувались султанші дрібними порціями і часто. В проміжках між прийомами їжі вони, до того ж, багато працювали. Тому й не дивно, ще в них не було можливості стати гладкими.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.