“Ще раз стала мамою”: екс-холостячка Ксенія Мішина приголомшила Мережу заявою і показала двох синів разом

Акторка Ксенія Мішина здобула популярність завдяки ролі в "Кріпосній" та участі в шоу "Холостячка". 35-річна жінка одна виховує сина, а днями приголомшила заявою – в неї зʼявилася ще одна дитина.

Молода акторка Ксенія Мішина відома багатьом українцям по своїй ролі Лідії Шефір в серіалі “Кріпосна” а також участі в романтичному шоу “Холостячка”. Відомо, що 35-річна зірка українського кіно самотужки виховує сина Платона. Хлопцю навесні цього року виповнилося 12 років і він вже досить самостійний хлопчина.

Зокрема, раніше Мішина розповідала, що син самостійно обирає собі варіант стрижки а її лише ставить перед фактом і демонструє результати роботи барбера. Також Платон Мішин самостійно вирішив, що хоче… проколоти вухо.

Днями Ксенія Мішина влаштувала на своїй сторінці в Instagram опитування, в якому фанати могли задати своєму кумиру ті питання, які їх цікавлять. Під час сеансу один з користувачів запитав у Мішиної:

Ти не хочеш ще одну дитину?

Акторка здивувала своєю відповіддю:

Ну от вважайте, що нещодавно стала ще раз мамою

Ксенія Мішина розповіла, що стала мамою ще раз
Ксенія Мішина розповіла, що стала мамою ще раз

Невже Ксенії, яка завжди знаходиться на виду у публіки – вдавалось так ретельно приховувати вагітність? І кого вона народила своєму старшому сину Платону?

Трохи згодом зʼясувалося, що Мішина мала на увазі зовсім не те, що подумала її широка аудиторія прихильників. Своєю другою дитиною артистка назвала пухнастого песика Одіна породи мальтіпу. Він зʼявився в родині зірки навесні, якраз коли її син Платон відзначав день народження. Власне, домашній улюбленець став омріяним подарунком для хлопчика.

Ксенія Мішина показала свого другого сина
Ксенія Мішина показала свого другого сина

Песик дійсно поводиться вдома, наче маленька дитина. Мішина ледве не щодня показує другого “сина” у соціальних мережах, а іноді акторці вдається зафільмувати для родинного архіву відразу двох синочків.

Ксенія Мішина також зізналася, що в її житті були непрості часи. Іноді приходилося дуже важко, але за власним зізнанням артистки – саме маленький син Платон став тим стрижнем, який допомагав триматися та не здаватися.

Нові статті

Схожі статті

Офіційно в шлюбі: 40-річна Слава Камінська показалась в обіймах свого чоловіка – втретє вийшла заміж

Слава Камінська вже двічі була в шлюбі, але це не кінець, адже співачка вийшла заміж втретє за чоловіка-іноземця, обличчя якого ретельно приховує - що відомо про нього?

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?