З акторки в співачку: як склалось життя Марини Сердешнюк, яка в “Сватах” грала подругу Жені Ковальової?

28-річна акторка Марина Сердешнюк запамʼяталась українським глядачам завдяки ролі Каті Беркович в серіалі "Свати". Де ця талановита дівчина зараз та чим займається? "Один Факт" розповість подробиці.

Українська акторка театру та кіно Марина Сердешнюк запамʼяталась багатьом глядачам завдяки ролі Каті Беркович в серіалі “Свати”. Навіть в юному віці їй вдалося передати усю харизму та силу характеру своєї героїні.

Завдяки таланту Марини Сердешнюк подруга Жені Ковальової вийшла колоритною та полюбилася людям. Де зараз знаходиться та чим займається ця артистка? “Один Факт” розповість більше подробиць нижче.

Український серіал “Свати” знімався за мирних часів і в ньому приймали участь чимало російських акторів. Зараз вони всі замовчують війну, тому справжні українці і, зокрема – виконавиця ролі Жені Ковальової Анна Кошмал – перервали звʼязок з російськими колегами.

Чи належить до їх числа серіальна подруга онучки Ковальових-Будько Катя Беркович, роль якої зіграла Марина Сердешнюк?

 

Зараз акторці Марині Сердешнюк 28 років. Відомо, що окрім акторської карʼєри вона також розпочала співати пісні. Восени 2023 року талановита дівчина випустила свою першу пісню під назвою “Богдан”. На сьогоднішній день в Мережі можна зустріти вже декілька пісенних треків молодої артистки. Як зізнавалась на особистій сторінці в Instagram Марина Сердешнюк – вона позіціонує себе як виконавицю репу.

Сердешнюк випускає пісні під творчим псевдонімом Mary Desh, а одна з її останніх композицій має назву “Радянська спадщина”.

Марина Сердешнюк — активна користувачка соціальних мереж. Свій Instagram вона веде українською мовою і ділиться там не тільки творчими здобутками, але й деякими подробицями особистого життя. Відомо, що акторка займається волонтерством, а ще в неї є хлопець. Його особистість Марина не розсекречує, але нещодавно відпочивала разом із ним на Львівщині та каталася на канатній дорозі.

У червні поточного року Сердешнюк взяла участь у Марші Рівності, який проходив в українській столиці. Таким чином акторка хотіла нагадати суспільству про права ЛГБТК+ спільноти.

З моменту зйомок у “Сватах” Марина Сердешнюк дуже змінилася. Імовірно, впізнати білявку Катю Беркович з цього серіалу багатьом тепер буде складно. Адже виконавиця ролі змінила колір волосся, перевтілившись у брюнетку.

Також відомо, що з 2019 року Сердешнюк грає в Дикому театрі. Артистку можна побачити у виставах “Карбід” та “Шрами”. В кіно останнім часом в неї ролей немає.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.