Юний шехзаде Мехмет із серіалу “Величне століття”: як зараз виглядає актор Арда Анарат – йому вже 24 (Фото)

Арда Анарат – турецький актор, який вперше став популярним завдяки ролі юного сина Хюррем і султана Сулеймана у серіалі "Величне Століття". Як зараз виглядає актор, що зіграв шехзаде Мехмета?

Турецький серіал “Величне століття” став популярним не тільки в самій Туреччині, але і далеко за її межами. Він подарував глядачам із різних куточків світу можливість знайомства із безліччю талановитих акторів.

Зокрема, шанувальники історії про життя Османського султана могли побачити в сюжеті і маленького шехзаде – сина султана Сулеймана.

Арда Анарат в серіалі Величне століття
Арда Анарат в серіалі Величне століття

Юного хлопчика на імʼя Мехмет зіграв турецький актор Арда Анарат. На момент участі у зйомок він був лише 12-річним хлопчиною. Зараз же він помітно підріс. Пропонуємо вам подивитись, як зараз виглядає 24-річний Арда Анарат.

 

Роль сина-підлітка султана Сулеймана та його наложниці Хюррем дісталася Арда в 2013 році. Юнак успішно пройшов проби та потрапив у багатосерійну кінострічку. На екрані він зʼявився зовсім ненадовго, але глядачам цього було достатньо для того, аби помітити акторський талант.

 

Перша популярність стала для Анарата чудовим приводом продовжити акторську карʼєру. Одночасно із роботою в кіно він продовжував навчання у французькій школі Notre Dame De Sion.

 

Свою наступну роль турецький актор Арда Анарат зіграв у фільмі “Галіп Дервіш”. Він не привернув особливої уваги глядачів, але водночас сподобався продюсерам. Вони змогли розгледіти в юному акторові справжній діамант.

Турецький актор із Величного століття Арда Анарат
Турецький актор із Величного століття Арда Анарат

Після цього Арда став отримувати велику кількість запрошень для участі у найрейтінговіших проєктах. По-справжньому його талант розкрився у серіалі “Воскреслий Ертугрул”. Його змогли оцінити і глядачі, і кінокритики. В сюжеті Арда втілив образ Дюндара і він вийшов у нього доволі багатогранним.

 

В подальшому карʼєра актора почала стрімко розвиватися. Кожен новий проєкт за його участю незмінно сягав найвищих рейтингів.

 

Сьогодні Арда Анарату вже виповнилось 24 роки. Він на 12 років старший за свого персонажа в серіалі “Величне століття”, але продовжує активно зніматися в кіно та вдосконалювати власну акторську майстерність.

Турецький актор з Величного століття Арда Анарат
Турецький актор з Величного століття Арда Анарат

У вільний час Арда зустрічається із друзями, грає в хокей та відпочиває на природі.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.