Зіграв султана у “Величному столітті”, але мріяв про інше: Халіт Ергенч пригадав, ким хотів стати в юності

Популярний турецький актор Халіт Ергенч прославився завдяки ролі султана Сулеймана в серіалі "Величне століття". Та мало хто з його шанувальників знає, що актором він міг і не стати.

Турецький актор Халіт Ергенч відомий і на своїй Батьківщині, і далеко за її межами завдяки ролі султана Сулеймана в серіалі “Величне століття”. Зараз артисту вже виповнилось 54 роки і його життя нерозривно повʼязане з акторством та творчістю. однак Ергенч міг ніколи не стати актором, адже в молоді роки цілком серйозно обирав для себе зовсім іншу професію.

Біографія турецького актора Халіта Ергенча приховує чимало цікавих фактів. Зокрема, в шкільні роки майбутня зірка турецького серіалу був справжнім романтиком, але про карʼєру артиста навіть не мріяв. Його більш за все цікавило мореплавство. Довгий час Ергенч хотів повʼязати власне життя із мореплавством і опинитися на палубі справжнього корабля.

Халіт Ергенч з Величного століття розповів, ким хотів стати в юності
Халіт Ергенч з Величного століття розповів, ким хотів стати в юності

Відразу після завершення школи Халіт подав документи на вступ до морського інституту. Хлопцю навіть вдалось успішно скласти іспити та стати студентом цього інституту. Однак пройти весь навчальний шлях Ергенч не зміг. Адже романтичні мрії юнака зіткнулися із суворою реальністю.

Молодому студентові довелось вивчати багато технічної інформації. Зокрема – як правильно поводити себе на кораблі, та як керувати судноплавним засобом у морі. Майбутній відомий актор зрозумів, що ця наука — точно не для нього. Халіт Ергенч усвідомив, що морська спеціальність – точно не для нього.

Вже після цього він вирішив, що буде актором. І подав документи на вступ до інституту мистецтв. Вже під час вивчення мистецтва та ближче знайомлячись із творчим середовищем, молодий турецький артист зрозумів – це саме та професія, про яку він мріяв.

Халіт Ергенч з Величного століття розповів, ким хотів стати в юності
Халіт Ергенч з Величного століття розповів, ким хотів стати в юності

Ось такий поворот Долі трапився в житті Халіта Ергенча та дозволив йому розпочати карʼєру, що зробила його всесвітньо популярним. Спершу йому діставались у фільмах лише епізодичні ролі. Та згодом в його життя зʼявились і більш серйозні картини. Зокрема – і “Величне століття”.

Нові статті

Схожі статті

Очі татуся Юрка, посмішка – від матусі Катрусі: 54-річний Горбунов показав підрослого сина Іванка

Вихідні – чудовий привід присвятити вільний час родині і провести його з улюбленими дітьми. Наприклад, Юрій Горбунов минулої суботи після робочого тижня влаштував відпочинок із старшим сином.

Володимир Ревізорович: 39-річний Остапчук перевтілився в Ольгу Фреймут на відпочинку з вагітною Полтавською

Вова Остапчук на вихідних поїхав відпочивати за місто. Посеред чудової місцевості із велетенськими соснами з ним була і кохана Катя Полтавська. В номері готелю чоловік перевтілився в… Ольгу Фреймут.

Секрети чистоти: 7 неймовірних способів використання звичайної кухонної соди для ідеального прибирання!

Сода - універсальний засіб, який допоможе вам підтримувати чистоту та свіжість у вашому домі! Відкрийте для себе прості та ефективні способи її використання.

Сезонна страва осені – швидко та легко! Як приготувати гарбузовий крем-суп з того, що завжди є під рукою

Приготуйте смачний гарбузовий крем-суп за простим рецептом! Ідеальна осіння страва, яка зігріє вас та порадує неповторним смаком і ароматом. Спробуйте зараз!