“Моя душа”: актор з “Кіборгів” Вʼячеслав Довженко показав красуню-обраницю – 48-річний, закоханий, щасливий

Український актор Вʼячеслав Довженко, відомий глядачам по ролі командира із позивним "Серпень" в серіалі "Кіборги". Нещодавно він розсекретив свою нову і молоду обраницю.

Український актор Вʼячеслав Довженко розсекретив, як виглядає його нова молода обраниця. Протягом тривалого часу їх пара приховувала особисте життя від сторонніх очей.
Артист зробив зізнання у тому, що знаходиться у романтичних стосунках із дівчиною, яка молодша за нього. В середу, 18 вересня, Вʼячеслав Довженко відсвяткував свій день народження. Чоловікові виповнилося 48 років і з нагоди особистого свята його обраниця привітала коханого у соціальних мережах. Дівчина оприлюднила спільні світлини із обранцем та адресувала імениннику теплі слова.

Моя любов, мій друг, моя душа, моя підтримка, моє натхнення… Зі святом, найкращий! – написала обраниця українського артиста

Взагалі про кохану дівчину актора мало що відомо. Згідно із відкритою інформацією – вона набагато молодша за самого Довженка. Вона працює дизайнеркою костюмів, а про їх роман Вʼячеслав вперше заговорив у лютому 2024 року. Довгий час він приховував кохану від суспільства та не бажав її показувати.

Відомо, що до початку цих стосунків Вʼячеслав Довженко майже 17 років поспіль прожив із акторкою Ксенією Баша. За багато років спільного проживання в подружжя народилось двоє дітей.

Незважаючи на наявність двох синів відносини пари зіпсувались остаточно. В 2018 році Ксенія Баша та Вʼячеслав Довженко розлучилися.

Вʼячеслав Довженко показав красуню-обраницю – 48-річний, закоханий, щасливий
Вʼячеслав Довженко показав красуню-обраницю – 48-річний, закоханий, щасливий

Актор Вʼячеслав Довженко знявся у понад 30 кінокартинах, серед яких – багато популярних серіалів. Найбільшу популярність йому приніс український серіал “Кіборги”.

Артист в розмові із журналістами раніше розповідав, що потрапив в акторську спеціальність випадково. Він виріс в родині залізничників. Його батько обіймав посаду на Приднепровській залізничній дорозі.

Батьки думали, що син піде по їх слідах і стане залізничником. Однак Доля розпорядилася інакше. Завдяки товаришу він потрапив на навчання в театральне училище міста Києва.

Батько дізнався про вибір сина лише згодом. Вдома був великий скандал, бо батьки взагалі не розуміли, що то за професія така – актор і що чекатиме їх сина в майбутньому.

Нові статті

Схожі статті

“Була зла і неприємна”: 45-річна Оля Полякова пригадала образи Маші Єфросиніної в її сторону – підколювала

Оля Полякова та Маша Єфросиніна найкращі подружки зараз, але чи було так завжди? Королева ночі розповіла про свої минулі образи на телеведучу - як все вирішилось?

Розчарувалась у коханні: 51-річна Олеся Жураківська вибрала себе після років аб’юзу – як це було і хто він

Олеся Жураківська здається сильною й незалежною жінкою, але як виявилось акторка мала досвід з нездоровими стосунками з колишнім чоловіком - як все закінчилось?

“Втратила половину душі”: 35-річна екс-наречена Кличка розповіла про смерть дорогого чоловіка – хто помер

Екс-наречена Володимира Кличка поділилась неприємною новиною, яка трапилась в її житті - як почувається Гейден Панеттьєрі. Подробиці особистого життя.

Коли день архангела Михаїла 2024: нова дата, прикмети про погоду, що можна і не можна робити в цей день

З 1 вересня 2023 року православна церква України перейшла на новий стиль. Дати усіх перехідних свят змістилися на 13 днів раніше. Розповідаємо, коли в 2024 році християни святкують Михайлів день.