Їх просто не впізнати: як виглядали актори мюзиклу “Вечори на хуторі біля Диканьки” тоді й зараз за 23 роки

"Вечори на хуторі біля Диканьки" – український мюзикл, який був відзнятий за мотивами повісті Миколи Гоголя. Вперше його транслювали на каналі "Інтер" в новорічну ніч 2002 року.

“Вечори на хуторі біля Диканьки” – комедійний мюзикл українського виробництва, який вперше був показаний в ефірі 23 роки тому. Головні ролі закоханих молодят Вакули та Оксани в ньому зіграли Олег Скрипка та Ані Лорак.

Також в музичній стрічці можна побачити Андрія Данилка в образі сільської самогонниці Сердючки, Володимира Горянського в ролі Панаса, Філіпа Кіркорова (Чорт) та сільську пліткарку Ольгу Сумську.

“Один Факт” покаже, як виглядали популярні артисти з мюзиклу “Вечори на хуторі біля Диканьки” тоді і які вони зараз.

Олег Скрипка (коваль Вакула)

Коваль Вакула та Олег Скрипка
Коваль Вакула та Олег Скрипка

Фронтмен українського гурту “Воплі Відоплясова” Олег Скрипка зіграв у новорічному мюзиклі “Вечори на хуторі біля Диканьки” головну роль – коваля Вакули. За сюжетом він закоханий в сільську дівчину Оксану та заради неї здатний навіть злітати на самому Чорті до Санкт-Петербургу і напроситись на аудієнцію до самої цариці, щоб випросити в неї черевички для коханої.

Ані Лорак (сільська дівчина, кохана Вакули)

Сільська дівчина Оксана та Ані Лорак
Сільська дівчина Оксана та Ані Лорак

Ані Лорак, яка зрадила рідну Україну після початку повномасштабного вторгнення – в мюзиклі “Вечори на хуторі біля Диканьки” зіграла красуню-Оксану, в яку закоханий місцевий Коваль. Оксана за сюжетом – норовлива і відповідає на кохання Вакули не відразу.

Філіп Кіркоров (Чорт)

Філіп Кіркоров в ролі Чорта
Філіп Кіркоров в ролі Чорта

Колоритна роль дісталась у “Вечорах на хуторі біля Диканьки” і російському співаку Філіпу Кіркорову. Він зіграв Чорта, на спині якого коваль Вакула літав до Санкт-Петербургу, у палац самої цариці. Слід зазначити, що і в реальному житті Кіркоров полюбляє епатаж та яскраві костюми. Зараз в Україні його вважають персоною нон-грату – через підтримку вторгнення.

Володимир Горянський (Панас)

Володимир Горянський в ролі Панаса і зараз
Володимир Горянський в ролі Панаса і зараз

Український актор театру та кіно Володимир Горянський зіграв у мюзиклі Панаса. Чоловік з пишними вусами та довгим чубом став втіленням справжнього сільського українця та колядника.

Андрій Данилко (самогонниця Сердючка)

Андрій Данилко в ролі селянки Сердючки і зараз
Андрій Данилко в ролі селянки Сердючки і зараз

Андрій Михайлович Данилко в епоху новорічних мюзиклів був затребуваним актором. У “Вечорах на хуторі біля Диканьки” йому дісталась роль сільської самогонниці та пліткарки Сердючки. Під Новий рік усі чоловіки з села Диканька приходили до її будинку, аби купити “біленької”. Жінки-селянки разом із Сердючкою любили обговорити найбільш цікаві події, що відбувались у селі.

Ольга Сумська (сільська пліткарка)

Ольга Сумська в ролі пліткарки і зараз
Ольга Сумська в ролі пліткарки і зараз

Ольга Сумська також зʼявлялася у “Вечорах на хуторі біля Диканьки”. Щоправда, в жінці-пліткарці із довжелезним накладним носом, що знаходилась поряд із Сердючкою – її майже не впізнати.

Лоліта Мілявська (відьма Солоха)

Лоліта Мілявська в ролі відьми Солохи та зараз
Лоліта Мілявська в ролі відьми Солохи та зараз

Ще одна запроданка з України Лоліта Мілявська зіграла у “Вечорах…” колоритну відьму Солоху. Саме до неї додому “Чорт”-Кіркоров приніс вкрадений з неба Місяць. Зараз Лоліту, як і Філіпа Кіркорова з Ані Лорак, обʼявили в Україні персоною нон-грату.

Нові статті

Схожі статті

Танцюрист Влад Яма повідомив про особливу подію в житті: у весільному костюмі показався в Києві з дружиною

Хореограф Влад Яма переїхав жити за кордон понад 2 роки тому. Він разом із дружиною та дітьми оселився в США, але рідну Україну не забуває. Адже тут в нього колись відбувались вагомі події в житті.

Озолотили ручку: хто з українських зірок казково багатіє на своїх концертах – Каменських, Кароль, Сердючка

Тема заробітків зірок стала ще більш актуальною після численних скандальних корпоративів, які підняли хвилю обговорень щодо доречності поведінки артистів.

Підкреслює свої довжелезні ноги: Леся Нікітюк на очах у 4,2 млн глядачів взула бахіли на чоботи-козаки

Леся Нікітюк запросила своїх 4,2 мільйона підписників у салон краси, щоб показати процедури, які допомагають їй підтримувати ідеальний вигляд. Та особливу увагу привернула її щирість.

Перший тренер братів Кличків порівняв поєдинки Олександра Усика та Володимира Кличка з Тайсоном Ф’юрі

Перший тренер Володимира та Віталія Кличка вирішив провести порівняння щодо бою Вови та Усика з Тайсоном Ф'юрі - які висновки зробив Володимир Золотарьов?