Колобок пішов від Діда: помер Роман Мадянов, який грав в серіалі “Солдати” – ще б жив і жив, якби не це

В середу, 25 вересня, стало відомо про відхід у вічність актора Романа Мадянова. Глядачам він запамʼятався, як офіцер Колобков з серіалу "Солдати". Розповідаємо, що сталось з артистом.

Актор Роман Мадянов помер в росії у 62 роки. Свого часу він зіграв такі відомі ролі, як Гелькберрі Фінн в кінострічці Георгія Данелії “Зовсім пропащий”, а також – офіцер Віктор Романович Колобков в серіалі “Солдати”. До речі, цей комедійний серіал, в якому Мадянову дісталась драматична і складна роль – неодноразово висміював українців та міжнародну політику. Зокрема, в деяких його епізодах можна було почути фрази “Привіт, бандерівці” та “НАТО нам не надо”.

В реальному житті Роман Мадянов неодноразово висловлював підтримку російському режиму, підтримував політику путіна і навіть… збирався поїхати на Донбас.
За інформацією російських ЗМІ, причиною смерті артиста стала… онкологічна хвороба. Відомо, що Мадянов певний час страждав від раку легень. Навесні його стан різко погіршився.

Роман Мадянов пішов з життя у 62 роки
Роман Мадянов пішов з життя у 62 роки

За життя Роман Мадянов потрапив до бази “Миротворець”, оскільки незаконно перетинав український кордон та відвідував Крим, який росія окупувала навесні 2014 року. Артист встиг знятися в багатьох пропагандистських кінострічках. Окрім “Солдат” в його творчій біографії є проєкти “Кримська сакура”, “Заповіт Леніна”, “Канікули суворого режиму”, “Штрафбат” та інші. За сюжетом в деяких з цих фільмів та серіалів висміювали українців, виставляючи їх безталанними.

Романа Мадянова не стало у 62 роки. Однією з перших новину про його смерть повідомила в телеграм-каналі російська акторка Катерина Стриженова. Відомо, що навесні 2024 року Мадянов проходив курс лікування від раку легень. Тоді російські ЗМІ писали, що артист звернувся до лікарів через погіршення загального стану та сильну слабкість. Фахівці залишили його в стаціонарі на один день та провели обстеження в комплексі з протипухлинною терапією.

Роман Мадянов в ролі Гелькберрі Фінна
Роман Мадянов в ролі Гелькберрі Фінна

В Мадянова діагностували злоякісну пухлину у верхній долі бронхів та легені. Згодом його виписали на домашнє лікування з обстеженням за місцем проживання.

Нові статті

Схожі статті

“Живіть, танцюючи”: 91-річний Григорій Чапкіс з того світу дав пораду на граніті фанатам і прихильникам

Український хореограф Григорій Чапкіс відійшов у засвіти три роки тому. На момент завершення життя йому виповнився 91 рік. Але навіть зараз, через великий проміжок часу – він дає поради українцям.

Скільки дерев нарахували? Юрій Горбунов з вікна свого розкішного будинку показав, що у нього за парканом

Ведучий Юрій Горбунов поділився в Stories відео із подвірʼя свого маєтку. Біля його будинку немає городини, яку потрібно було б щоосені орати трактором. Що ж насправді росте в Горбунова за вікнами?

Вагітна дружина Остапчука платить няні майбутнього сина ще до його народження: які ще причуди в багатих?

Вагітна від Вови Остапчука Катя Полтавська в Stories розповіла про те, навіщо платить няні свого майбутнього сина Тимофія. Хлопчик ще знаходиться у матері в животику, а няня його вже чекає.

Тіна Кароль прокоментувала роман з молодшим на 9 років бойфрендом: він вже 16 років проживає у США

Тіна Кароль мала безліч романів, за версією фанатів, але кому належить її серце зараз? Поп-діва розкрила всі карти щодо її стосунків із бізнесменом.