Як Хюррем Султан врятувалася від вигнання з палацу Сулеймана дрібничкою з кухні: мало не попалася з іншим

"Величне століття" - це не просто серіал, адже насправді в ньому є дуже багато прихованих сенсів, який не кожний може побачити - як Хюррем вбереглась від вигнання з палацу?

Хюррем Султан опинилася на межі вигнання з палацу, але завдяки хитрості, притаманній слов’янському характеру, змогла уникнути цієї долі.

Серіал “Величне століття” є культовим турецьким твором, де історична достовірність зливається з творчими інтерпретаціями. Однак фанати жанру не звертають уваги на ці вольності, адже їх приваблює видатна акторська гра Мер’єм Узерлі та Халіта Ергенча. У сюжеті серіалу намічається роман між Олександрою та художником Лукою, що свідчить про певні зради. Втім, у реальному житті все було більш помірковано.

Сценаристи Величного століття розповіли, як Хюррем ледь не вигнали з палацу
Сценаристи Величного століття розповіли, як Хюррем ледь не вигнали з палацу

Паралельно з цим, Хюррем у реальному житті спілкувалася з чоловіком, але їхні стосунки не дійшли до інтимної близькості. У серіалі ж глядачам натякають на те, що героїня піддалася ностальгії та зрадила султана Сулеймана. Валіде, підозрюючи це, вирішила підставити свою суперницю. І саме тоді Хюррем вдалася до хитрості, використовуючи кухонне начиння, щоб вийти зі складної ситуації.

Сценаристи Величного століття розповіли, як Хюррем ледь не вигнали з палацу
Сценаристи Величного століття розповіли, як Хюррем ледь не вигнали з палацу

Після численних перевірок наложниця змогла знайти спільну мову з Валіде, поділившись інформацією про свого старого друга Луку. Ця довіра надихнула свекруху на думку, що султанові слід почути цю новину, і вона таємно запросила його до своїх покоїв. Героїня прагнула знову розповісти Валіде про своє знайомство зі слов’янином, але раптом її увагу привернув Сулейман, який з’явився у відображенні срібного чайника.

Хюррем не стала виправдовуватися або пояснювати свій зв’язок з іншим чоловіком, вона лише заперечила будь-які звинувачення. Слов’янка поцікавилася, чому мати султана зневажає її, адже вона подарувала Османській імперії чотирьох шехзад. Сулейман, почувши ці слова, вирішив, що його кохана не винна, і мрії Валіде про покарання Хюррем почали розпадатися, немов піщаний замок під натиском хвиль.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?