Олександра Заріцька з гурту “Kazka” відверто розповіла про свої витрати: “Тисяч 40 на всю сім’ю”

Солістка з українського гурту "Kazka" Олександра Заріцька розповіла про свої щомісячні витрати. За її словами – взимку сума більша, бо треба сплачувати за електричне опалення. Далі - детальніше.

Олександра Заріцька з українського гурту “Kazka” зізналась в інтерв’ю, що змушена економити кошти задля того, щоб оплатити комунальні платежі. Співачка назвала суму грошей, яку вона щомісяця витрачає на проживання в заміському будинку разом зі своєю родиною — чоловіком та матусею.

Співачка з гурту Kazka розповіла про свої витрати
Співачка з гурту Kazka розповіла про свої витрати

Олександра повідомила, що багато коштів на власні забаганки зараз не витрачає, адже для неї найважливішими є трати на благодійність та потреби армії.

— Я намагаюся дуже економити. Мене це дуже дратує, особливо коли потрібні кошти для армії, а витрачаються великі кошти на те, на що можна було не витрачати — наголосила зірка української сцени.

Також Олександра Заріцька додала, що більшість косметичних процедур для неї роблять абсолютно безкоштовно – за рекламу в профілі Instagram. За словами виконавиці — вона зараз не витрачає багато коштів на себе та свої малесенькі потреби. Гроші їй потрібні лише на оплату їжі та бензину для автомобілю. А ось одяг, всі косметологічні процедури та решта їй дістаються по бартеру — за рекламу.

Співачка Олександра Заріцька
Співачка Олександра Заріцька

В розмові з журналістами Заріцька також розсекретила точну суму, яку вона витрачає щомісяця на проживання у заміському будинку разом із мамою та своїм коханим чоловіком. Спочатку Олександра вдалася до довгих роздумів, а потім все ж назвала цифру в розмірі 40 тисяч гривень. Однак загальну суму своїх щомісячних виплат співачка оголошувати не стала.
Також Заріцька спробувала підрахувати, скільки протягом місяця вона з родиною витрачає на оплату комунальних послуг. За словами співачки — тут все залежить від пори року.

Наприклад, влітку ця сума сягає приблизно 2 тисячі гривень. А ось взимку, коли приходить опалювальний сезон – комуналка в родині Заріцької виходить близько 6 тисяч гривень. Заміський будинок в них повністю обладнаний електричним опаленням, тому під час зимових холодів обігрів житла виходить дуже дорогим. А ще Олександра зазначила, що її родина чимало грошей витрачає на їжу і корм для собак. А ще вона, як і кожна жінка, полюбляє квіти і на них теж потрібні певні кошти.

Нові статті

Схожі статті

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?

“Ти назавжди в моєму серці”: переможниця “Мастершеф 2” Ліза Глінська розповіла про втрату маленького сонечка

Переможниця і суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла про сумну подію в родині. Що саме сталось у кулінарки і кого вона втратила? Читайте детальніше в матеріалі від "Одного Факту".