Віталій Козловський вразив до глибини душі своєю видозміненою творчістю: поки Кондратюк сидить в тилу

2023 року Віталій Козловський неабияк здивував українську публіку, адже пішов захищати свою батьківщину. Зірка зустрівся з новими викликами, які надихнули його на створення композиції.

2022-го Віталій Козловський потрапив у гучний скандал через свій кліп. Користувачі мережі звинувачували його у тому, що у відеороботі він піарився на чужому горі. Мовляв, з морально-етичної точки зору цей вчинок був дуже недоречним. Співак в свою чергу відреагував на критику, заявивши, що чує своїх слухачів, а також зізнався, що коли настане його черга, він піде з іншими чоловіками захищати Україну. І своє слово він стримав.

Віталій Козловський змінив свій репертуар

Віталій Козловський розповів, чому Кондратюк не хоче миритися
Віталій Козловський змінив свій репертуар

Наскільки ж здивованою публіка була, коли дізналася, що частину зарплатні, яку Віталій отримував за цей рік, знаходячись не в теплій студії чи в себе вдома, а разом з побратимами, несучи службу, він віддає Ігорю Кондратюку у якості боргу. Так, Віталій Козловський дуже досі винен колишньому продюсеру неймовірну суму, яку перший в нього відсудив багато років тому.

Вадим лисиця, Наталія Могилевська та інші зірки вступилися за свого колегу, але з цього нічого не вийшло. В результаті, розгорівся черговий скандал. Продюсер не тільки відмовився припинити брати гроші, але і заявив, що не має жодного наміру миритися.

Щось з цим зробити ні сам Віталій, ні його оточення не можуть. Тож проблема залишається не розвʼязаною. Але життя складається з найдивовижнійших моментів і навіть у пітьми можна знайти світло, яке допомагає рухатися далі.

Завдяки своїй службі Віталій Козловський надихнувся на створення композиції, яку нещодавно оприлюднив на YouTube-каналі, а також презентував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Вона не про любов, не про закоханість, не про жінок, а про іншу сторону нашого життя.

Безумовно, такий формат сподобався глядачам набагато більше, що вже казати, що його не можна порівняти з минулорічним кліпом, який не знайшов відгуку у публіки.

Нові статті

Схожі статті

Не несіть ці садові квіти в дім! Це принесе 33 нещастя! Головний народний астролог-городник розкрив секрет

Народні прикмети – річ особлива. Багато хто з господинь вірить, що деякі квіти приносять в оселю нещастя. "Один Факт" розповість, які саме рослини не варто нести в дім — щоб не зіпсувати майбутнє.

“Старіє в зворотному напрямку”: 94-річна Ліна Костенко з макіяжем і манікюром носить фліску Columbia

Видатна поетеса Ліна Костенко продовжує надихати прихильників своєю елегантністю та прекрасним зовнішнім виглядом - стильна жінка у віці 94 роки.

Куди ділася 50-річна екс-дружина Кличка Наталія Єгорова: показує стрункі ніжки “Чорноброва красуня”

Наталія Єгорова – 50-річна модель, колишня дружина спортсмена Віталія Кличка. Де Наталія живе зараз і чи продовжує займатись модельним бізнесом? Редакція "Одного факту" розповість подробиці.

Життя цих п’яти знаків Зодіаку наповниться щастям вже з цього вівторка: гороскоп на липень 2024 року

Знаки Зодіаку Терези, Близнюки, Скорпіон, Діва та Водолій будуть щасливими протягом усього липня та випаде чудовий шанс - гороскоп на липень 2024 року.