Чому вони обрали їх, а не нас? Українки Таїсія Повалій, Ані Лорак та Галина Безрук осіли в росії

Деякі знамениті українки після повномасштабного вторгнення чомусь опинились по ту сторону барикад і зараз працюють на росію. Чому так сталося?

Нещодавно українська акторка Віталіна Біблів розповіла про те, що перестала спілкуватись з колегою по творчому цеху Галиною Безрук через те, що вона обрала росію і зараз працює в московському театрі мюзиклу. Таку позицію, нажаль, обрали й інші українські зірки — Таїсія Повалій та Ані Лорак. Чому ті, хто мав би носити українську вишиванку та радувати українців своїми мелодійними піснями — обрали чужу Батьківщину?

З цього приводу існує декілька думок. Ось наприклад, про Галю Безрук кажуть — мовляв, в неї чоловік – росіянин. То що ж їй тепер — кинути його? Ще одна причина, яка більш імовірніша для пояснення вчинку і Безрук, і Лорак, і Повалій — гроші. В росії публіка ширше, виступів більше, платять добре. А що з рідної Батьківщини взяти, яку вже понад 1.5 року випробовують на міцність та силу волі, знищуючи міста, містечка і села?

У випадку з тою ж Галею Безрук, яка знімалась в багатьох українських кінопроектах (“Будиночок на щастя”, “Слуга народу”, “Останній Москаль”) — вибір на користь росії стався не тільки через чоловіка-росіянина, а ще й тому — що в москві є Театр мюзиклу, а в Україні його немає (точніше, він є, але не такого масштабу). Адже Галя — не тільки акторка, а ще і співачка з доволі потужним і красивим голосом. Театр мюзиклу, звісно – прекрасний варіант для поєднання акторських та вокальних здібностей. Але ж, немає його в Україні – і все тут. Тому вибір був зроблений в той бік, де все вже готово для будування співочо-акторської кар’єри.

Вибір зірок, що засяяли саме в Україні, можна засуджувати скільки завгодно. Але є в ньому щось, що дає українцям, які попри складнощі залишились поряд з ненькою-Україною — потужний поштовх для розвитку. В нас нема українського театру мюзиклу — отже, треба його створити. Це б за великим бажанням, могла зробити й Галина Безрук, запросивши туди Таїсію Повалій з Кароліною Куек (справжне ім’я Ані Лорак), які, до речі — теж гарно співали у мюзиклах “Вечори на хуторі біля Диканьки” та “Попелюшка”. Але для неї все це складно і не на часі. Краще вже йти второваним шляхом, який веде на чужину.

Нові статті

Схожі статті

“А ще, я йду”: телеведуча 1+1 Наталія Островська зізналась, що йде з екранів та назвала реальну причину

Ведуча ТСН Наталія Островська приголомшила новиною, що найближчим часом її не буде на екрані та розсекретила причину. Подробиці особистого життя.

“Це був період рагульства”: 42-річна Ольга Фреймут розповіла всю правду про своїх колишніх чоловіків

Аристократиня Ольга Фреймут мала бурхливе життя, але вибрала лише одного чоловіка, якому народила двох дітей: що відомо про екс-чоловіків зірки?

З макіяжем і манікюром: дружина Віктора Павліка показала свою 87-річну тітку, яка ще старша за Аду Роговцеву

Катерина Репяхова разом з сином Михасиком перебуває в Ізраїлі на відпочинку та нещодавно навідала своїх родичів: елегантні жіночки, серед яких тітка та свекруха сестри - як виглядають?

Даша Астаф’єва зробила нову трендову стрижку, яка набирає шалену популярність у жінок: з модним чубчиком

38-річна співачка Даша Астафʼєва прислухалась до модних трендів цього літа та… змінила зачіску. Чи сподобався фанатам новий образ артистки – із чубчиком? "Один Факт" дізнався деталі.