Акторка “Дизель Шоу” опанувала суміжну спеціальність: Вікторія Булітко записала композицію і зняла кліп

До жартівливих пісень Вікторії Булітко ми вже звикли. Та тепер, схоже, акторка "Дизель Шоу" вирішила серйозно скласти конкуренцію Тіні Кароль та Олі Поляковій. Чи вийде?

Після співів з котом та під гітару “Боже, яке кончене” Вікторія Булітко вирішила презентували серйозну пісню. Виконала романтичну композицію дуетом разом із саундпродюсером Кирилом Поповичем.

Обоє довгенько підігрівали публіку різноманітними натяками. Врешті представили відео на композицію “Ніч”. З’ясувалося, що знаменитості створили гурт METELyK. Пісню написав Попович, запропонувавши Вікторії

придумати приспів.

На диво, погодження тексту пройшло дуже швидко. Над назвою колективу теж голову довго не ламали. Оскільки закохана людина відчуває метелики у животі, то саме це слово й взяли за основу.

Вікторія Булітко записала романтичну пісню Ніч

На рахунку новоспеченого колективу вже з десяток спільних робіт, які фани зможуть почути найближчим часом. Звісно, з креативом жодних проблем. Замість звичайного одягу пара закуталася в білі ковдри.

Цю ідею підкинула колега Вікторії Яна Глущенко, яку запросили знятися в одній зі сцен кліпу біля фунікулера. Артисти сподіваються, що зацікавлять шанувальників творчості Булітко. Адже народний хіт “Боже, яке кончене” та трек “Холодно” людям зайшов добряче.

З Кирилом Віка познайомилася на роботі, оскільки він є студійним та концертним звукорежисером “Дизель Шоу”. Чоловік уже встиг побувати в ТрО від самого початку повномасштабної війни.

Олена Кравець зраділа новині про творчі спроби колеги-гумористки. Колишня кварталівка написала, що досить Вікторії співати в компаніях друзів. Пора виходити на інший рівень. Раніше геніальність треку “Боже, яке кончене” відзначили Оля Полякова, Наталка Денисенко, Аліна Паш та інші зірки.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.