Пам’ятаєте 4-річну співачку Ассоль? Вона нікуди не поділася – просто змінила ім’я, причому не один раз

Маленьку співачку Ассоль, яка співала про червоні вітрила та маму, українці просто обожнювали. Та час минув, дівчинка виросла. Чим нині вона займається і як себе називає тепер?

Катя Гуменюк досягла вже 29-річного віку. Зрозуміло, що історія з Ассоль давно закінчилася. Співачка переросла свій дитячий псевдонім, тому час від часу намагається штурмувати вітчизняний музичний олімп під зовсім іншим іменем.

Катя Гуменюк з Ассоль перетворилася на SWOIIA

Щоправда, системно власним просуванням не займається. Дівчина має інші більш нагальні справи. Катерина отримала вже три вищі освіти. Коли гризла граніт науки, не співала. Гуменюк родом із Донецька. Виїхала з рідного міста ще у 2014 році. Відтоді тільки мріє туди повернутися.

Оскільки тато дівчини – впливовий бізнесмен, то й пару для сімейного життя знаменитість обрала відповідну. З Артемом Тараненком вони разом навчалися в англійському виші Coventry, хоча знайомі з дитинства. Бізнес-аналітик зробив коханій пропозицію руки й серця. Молодята побралися у вересні 2019 року.

Проєкти SWOIIA

У 18 років Катя вирішила спробувати сили в “Х-факторі 3”. На відборі отримала чотири “так” від зіркових тренерів. Але після тренувального табору вибула з талант-шоу.

За 4 роки Гуменюк прийшла на сліпі прослуховування “Голосу країни 6”. Втрапила до команди Потапа. Після дуелей мала вилетіти, але дівчину врятував Дорн, забравши до себе. Та й там співачка довго не затрималася.

У 2020 році знаменитість ще була Assol. Вона взяла участь у Нацвідборі на “Євробачення”, але до фіналу не втрапила.

Згодом ми побачили Катрю під новим ім’ям SWOIIA. Гуменюк надзвичайно здивувала публіку, записавши дует з Настею Каменських. Вони давно дружили, а згодом дружина Потапа запропонувала створити спільну колаборацію на пісню “Сяйво”. Катя радо пристала на цю пропозицію. Працювати в парі співачці сподобалося. Окрилена успіхом SWOIIA зняла кліпи на композиції “Сестра” та “Маяки”.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?