11-річний син Таяни здивував соцмережі своїми талантами: зачитав реп на англійській мові разом із мамою

Співачка Tayanna поділилась у соцмережі рідкісними кадрами зі своїм 11-річним сином Даніелем. Вперше за довгий час вона показала хлопчика, який дуже підріс і… зачитав реп англійською мовою.

Українська співачка Tayanna оприлюднила на своїй сторінці в Instagram досить рідкі кадри зі своїм 11-річним сином Даніелем. На ньому хлопчик на гарній англійській мові читає реп. Виконання іноземного музичного твору було дуже запальним і гарним, тому й сподобалось багатьом прихильникам творчості Таяни.

Співачка Таяна виконала реп разом із 11-річним сином
Співачка Таяна виконала реп разом із 11-річним сином

Свій допис співачка супроводила підписом:

Малий репер росте

А ще й сама доєдналася до читання репу. Зіркова мама допомагала синові виконувати деякі рядки ритмічного треку.

В тому відеоролику, кий оприлюднила Tayanna, вона разом із сином сидить на дивані, одягнена в сорочку в клітинку та абсолютно без макіяжу. Її спадкоємець Даніель одягнений в шорти і спортивну футболку в білу полоску.

В коментарях користувачі соцмережі висловили своє захоплення тим, яка вона крута мама — справжній взірець для сина і підтримка у всіх починаннях. Дехто з коментаторів висловив свою думку щодо виконання репу самим хлопчиком:

Клас, вже такий дорослий, з якою пристрастю він репує

Ого как вырос, просто вау, молодец — вітаю зі святами.

Серед шанувальників були й такі, хто вже чекає на професійний дует мами і сина:

Коли буде дует — спитала користувачка з нікнеймом @elenapoznyak2903

Tayanna теж пишається музичними здібностями свого сина і у відео доводить це, не тільки підспівуючи йому але й коментуючи виконання Даніелем англійської пісні.

До речі, цьому родинному відеоролику користувачі поставили більш ніж 2 тисячі вподобайок. Серед тих, кому сподобалось виконання репу Даніелем та його зірковою мамою — Пилип Коляденко, Алан Бадоєв, Слава Дьомін, Дзідзьо і навіть Міка Ньютон.

Таяна народила свого сина Даніеля від відомого російського продюсера Єгора Глєба. Зараз їх шлюб вже в минулому.

За словами співачки — батько Даніеля мешкає зараз в ОАЕ і з сином не спілкується. Tayanna зазначила, що любов до дитини в батька прокидається якимось напливами. То вона є, а то — її немає.

 

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?