Помер Віталій Білоножко: яку творчу спадщину залишив після себе співак та хто в нього залишився

У вівторок, 9 січня, на 71-му році життя помер славетний український співак Віталій Білоножко. Яку творчу спадщину він залишив і хто з рідних залишився у виконавця? Читайте подробиці у матеріалі.

Сумна новина про смерть засновника міжнародного музичного фестивалю “Мелодія двох сердець” Віталія Васильовича Білоножка спіткала його шанувальників і друзів у вівторок, 9 січня. Трагічна звістка надійшла від його дружини Світлани. Жінка розповіла, що Віталій тривалий час перебував у лікарні, а причиною смерті стала зупинка серця.

Віталій Білоножко разом із своєю дружиною, Світланою
Віталій Білоножко разом із своєю дружиною, Світланою

 

Ольга Сумська, Павло Зібров та інші колеги українського співака по творчому цеху вже висловили свої щирі співчуття родині, близьким людям славетного виконавця. Віддаючи шану пам’яті відомого співака, пропонуємо пригадати найкращі твори з музичної біографії Віталія Васильовича і тих, хто був з ним поряд протягом довгих десятиліть творчого життя.

Віталій Васильович Білоножко відомий багатьом українцям як засновник міжнародного музичного фестивалю родинної творчості “Мелодія двох сердець”. Разом із ним цей проект з 1999 року розвивала кохана дружина Світлана.

Віталій Білоножко протягом життя працював в жанрі української традиційної естради. В різні роки він був солістом на Держтелерадіо, представляв Україну на Днях культури, що проходили в 25 різних країнах (в тому числі – Великобританії, Польщі, Німеччині, Канаді, США). Перші пісні, які співак записав для радіо, мали назву “Городские цветы” і “Всё пройдёт”.

Віталій Васильович дав у зоні Чорнобильскої АЕС 49 музичних концертів, встиг записати багато пісень, випустив 6 компакт-дисків на території України, Канади і США. Також його музична біографія налічує 12 аудіокасет та збірку власних найкращих творів.

В 1999 році Віталій Білоножко починає новий етап свого творчого розвитку. Співак разом із своєю дружиною Світланою створює міжнародний родинний фестиваль “Мелодія двох сердець”, в якому могли приймати участь як відомі, так і починаючі співаки разом зі своєю родиною.

Перелік найбільш відомих та популярних пісень Віталія Білоножка містить в собі такі твори:

“За столом збирається родина”

“Яблуневий туман”

“Любов моя”

В співака залишилось двоє синів: Євген і Георгій — від шлюбу зі Світланою Білоножко. Також в співака вже був онук, якого назвали на його честь – Віталієм.

 

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?