Руслана перенесла гастрольний тур до 20-річчя власної перемоги на Євробаченні: “Перебуває у розшуку”

Руслана Лижичко змушена була перенести свій концерт, присвячений 20-річчю перемоги на Євробаченні. "Один Факт" розповідає, чому так сталося і коли тепер співачка приїде на гастролі до українців.

Українська співачка Руслана Лижичко запланувала великий концертний тур по країні і… перенесла дати. В чому справа? Просто виконавиця так само як і Злата Огнєвіч, натрапила на організаторів-шахраїв. Про це Руслана повідомила особисто у своєму Instagram.

Концертний тур Україною від Руслани називається “Дикі Танці. 20 років Перемоги” і присвячений почесній нагороді співачки на міжнародному шоу “Євробачення”, яку вона здобула саме 20 років тому.

Ювілей Перемоги на конкурсі — важлива і почесна подія. Тому й до її організації співачка підходить з усією відповідальністю.

Звісно, в справі організації концертного туру Руслані Лижичко знадобились помічники.

Вона звернулась до компанії “Стар Лейбл Інтертеймант” та її керівника Тараса Доненка з проханням: організувати концертну програму. Але не все так сталося, як гадалося.

Починаючи з 2 листопада 2023 року Тарас Доненко разом зі своєю командою… зник без сліду. Наразі відомо, що він знаходиться у розшуку.

Організатор взяв гроші за свою роботу не тільки з Руслани. Від афери Тараса Доненка також постраждали гурт “СКАЙ” і співачка Злата Огнєвіч, яка ще до Нового Року виступила в публічному просторі із заявою щодо ситуації, яка склалась навколо відміни її концертів.

Тоді Злата пояснила, що навіть при великому бажанні не зможе виступити вчасно, бо компанія, яка була одним із квиткових операторів — виявилась шахрайською. Її керівник Тарас Доненко зник разом із коштами, отриманими за квитки на концерти.

Співачка тоді пообіцяла, що ця справа буде резонансною. І ось, на початку Нового року 2024 історія про шахрайство продовжилася – тепер вже з Русланою.

Зараз Руслана Лижичко самотужки займається організацією концертного туру, який пройде в інші дати. Раніше його планували провести у лютому. Тепер співачка повідомила про перенесення на невизначений термін її виступу в трьох українських містах: Києві – 9 лютого, Одесі – 14 лютого і у Львові – 6 березня.

Нові дати великого концертного туру “Дикі Танці. 20 років Перемоги” повідомлять згодом. Руслана запевнила, що всі придбані квитки залишаються дійсними на нові дати.

 

Нові статті

Схожі статті

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?

“Ти назавжди в моєму серці”: переможниця “Мастершеф 2” Ліза Глінська розповіла про втрату маленького сонечка

Переможниця і суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла про сумну подію в родині. Що саме сталось у кулінарки і кого вона втратила? Читайте детальніше в матеріалі від "Одного Факту".