Сенсації не відбулося: українці обрали до журі Нацвідбору важковаговиків шоубізу Данилка, Джамалу, Танчинця

Цьогорічний склад журі Нацвідбору на "Євробачення" обирали всією країною через Дію. 720 тисяч людей вирішили, що судити мають Андрій Данилко, Джамала й Сергій Танчинець.

З перших годин голосування в застосунку Дія визначилася трійка переможців, які судитимуть конкурс – Андрій Данилко, Джамала й Сергій Танчинець. І хоч українців закликали обирати нові обличчя з запропонованого списку, сенсації не сталося. Перемогу здобула саме ця трійця артистів.

Найбільше голосів було віддано автору образу Вєрки Сердючки – понад 43%. Друге місце посіла Джамала, за яку проголосувало більш як 23% людей. Новачок у суддівському кріслі Сергій Танчинець набрав удвічі менше, ніж Джа, але цього вистачило, аби з’явитися на Нацвідборі.

Визначено склад журі Нацвідбору на Євробачення 2024

У фіналі візьмуть участь 11 виконавців, яких відібрали на одному з етапів. Його проведуть 3 лютого. Тоді й дізнаємося, хто поїде представляти нашу країну до Мальме.

Для Джамали та Данилка – це вже звична робота. Вони кілька років поспіль допомагають українцям визначити переможця Національного відбору своїми професійними та дотепними коментарями.

А от лідер гурту Без обмежень і сам не бував на святі європейської пісні, і серед членів журі Нацвідбору ніколи не світився. Дехто дорікав, що музикант має завдячувати перемозі в опитуванні своєму нещодавньому розлученню. Цю новину багато обговорювали в пресі та соцмережах, тому артист і опинився на слуху.

Звісно, Сергію буде непросто перебувати поряд з іменитими учасниками “Євробачення”, адже Джамала здобула перемогу для України у 2016 році, а Андрій 2007-го посів почесне друге місце. Тож вони знають про перипетії виконання та голосування практично все. Та, будемо сподіватися, Танчинець не розгубиться і гідно впорається з даною місією.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?