Сенсації не відбулося: українці обрали до журі Нацвідбору важковаговиків шоубізу Данилка, Джамалу, Танчинця

Цьогорічний склад журі Нацвідбору на "Євробачення" обирали всією країною через Дію. 720 тисяч людей вирішили, що судити мають Андрій Данилко, Джамала й Сергій Танчинець.

З перших годин голосування в застосунку Дія визначилася трійка переможців, які судитимуть конкурс – Андрій Данилко, Джамала й Сергій Танчинець. І хоч українців закликали обирати нові обличчя з запропонованого списку, сенсації не сталося. Перемогу здобула саме ця трійця артистів.

Найбільше голосів було віддано автору образу Вєрки Сердючки – понад 43%. Друге місце посіла Джамала, за яку проголосувало більш як 23% людей. Новачок у суддівському кріслі Сергій Танчинець набрав удвічі менше, ніж Джа, але цього вистачило, аби з’явитися на Нацвідборі.

Визначено склад журі Нацвідбору на Євробачення 2024

У фіналі візьмуть участь 11 виконавців, яких відібрали на одному з етапів. Його проведуть 3 лютого. Тоді й дізнаємося, хто поїде представляти нашу країну до Мальме.

Для Джамали та Данилка – це вже звична робота. Вони кілька років поспіль допомагають українцям визначити переможця Національного відбору своїми професійними та дотепними коментарями.

А от лідер гурту Без обмежень і сам не бував на святі європейської пісні, і серед членів журі Нацвідбору ніколи не світився. Дехто дорікав, що музикант має завдячувати перемозі в опитуванні своєму нещодавньому розлученню. Цю новину багато обговорювали в пресі та соцмережах, тому артист і опинився на слуху.

Звісно, Сергію буде непросто перебувати поряд з іменитими учасниками “Євробачення”, адже Джамала здобула перемогу для України у 2016 році, а Андрій 2007-го посів почесне друге місце. Тож вони знають про перипетії виконання та голосування практично все. Та, будемо сподіватися, Танчинець не розгубиться і гідно впорається з даною місією.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.