“Мій брате”: співачка Джамала вразила шанувальників новою музичною прем’єрою, яку присвятила пам’яті друга

Співачка кримськотатарського походження Сусанна Джамаладінова (Джамала) презентувала суспільству нову пісню. Як називається твір, про що він і кому присвячений – розповість "Один Факт".

Українська співачка Джамала нещодавно презентувала нову пісню під назвою “Мій Брате”. Виконавиця детально розповіла про свої відчуття під час запису цього твору, а також запропонувала послухати його на її офіційному каналі Youtube.

Із відвертої розповіді Джамали стає зрозуміло: цю пісню вона присвятила своєму другу, який понад рік тому прийняв смерть під час виконання бойового завдання на фронті.

“Мій Брате”— саме так називається новий твір Джамали, розповідає зворушливу історію про написаний лист, який вже ніколи не дійде до свого адресата і світлі спогади про людину, якої, нажаль, вже немає на цьому світі.

Ти завжди тримав слово, ти був захист наш — співає Джамала

І дає обіцянку, що ніколи не забуде про те, яким відповідальним і гарним чоловіком він був.

Чоловік, якому Джамала присвятила пісню “Мій Брате” — загинув у січні 2022 року. В пам’ять про друга, товариша і брата по духу виконавиця вирішила закарбувати спогади про нього в рядках нової пісні.

Зоря вже зійшла, вона тепер з твоїм ім’ям – всього лише маленька частина цієї зворушливої пісні, в якій закладено дуже глибокий сенс.

Ця пісня – справжня присвята усім сестрам і братам, яким їх близькі та родичі так і не встигли розповісти про важливі речі, сказати найголовніші слова про те, що люблять, цінують і… чекають. І найменше, що ми, залишившись живими, можемо для них зробити — це пам’ятати про них і цитувати у власних творчих здобутках.

Чи може автор плакати над своїм твором, сидячи перед клавішними та комп’ютером, якщо він це переживає? Може! – ділиться своїми емоціями з приводу нової пісні Джамала.

Зйомки кліпу на пісню “Мій Брате” відбувались вдома у співачки. Саме там Джамала переживала усі найважчі дні після початку повномасштабного вторгнення росіян.

Шанувальники творчості виконавиці відреагували на пісню дуже емоційно і відверто. Твір сподобався багатьом слухачам і про це свідчать їх коментарі у соцмережах. Слова цього музичного твору знайшли відгук у серцях багатьох спостерігачів.

Шанувальники творчості Джамали залишають відгуки про пісню Мій брате
Шанувальники творчості Джамали залишають відгуки про пісню Мій брате

Ось деякі з них:

Сплелись краса і біль… Радість від спільно прожитого і сум від втрати…

Неймовірна пісня. Прямо в серці, стільки загиблих… І біль, за кожним і кожною.

Втратила друга на війні… Ця пісня каже про все… Дякую. Я ніколи його не забуду.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?