Пару мільйонів євро вивезти в Європу”: EL Кравчук розповів невідомі подробиці з життя Олега Винника

Український виконавець EL Кравчук, який нещодавно повернувся на сцену — розповів невідомі подробиці з минулого життя свого колеги Олега Винника. Читайте подробиці його історії на сайті "Один Факт".

EL Кравчук поділився своїми думками щодо колеги по сцені — Олега Винника. На думку Кравчука, виконавець хітів “Ніно”, “Щастя” і “Вовчиця” всерйоз ніколи не цікавився своєю рідною країною. Ще до того моменту, як Винник з’явився в Україні і оселився у Києві – він багато років поспіль гастролював Німеччиною, виступав там у театрах і приймав участь у мюзиклах.

Олег Винник в 2019 році товаришував із Поплавським
Олег Винник в 2019 році товаришував із Поплавським

EL Кравчук пригадав історію 5-річної давнини, коли в Україні проходили президентські вибори. В той час Олег Винник вирішив спробувати себе на політичній арені і став агітувати за аграрну партію, яку очолював ректор київського Університету культури і мистецтв Михайло Поплавський.

Ніхто там не виграв, але гроші заплатили — розповів Кравчук.

За словами співака, коли президентські вибори 2019 року завершилися, Олег Винник заробив чималеньку суму грошей. Він зміг вивезти до Європи кілька мільйонів євро!

А ще EL Кравчук гадає, що зараз, коли в Україні майже 2 роки триває повномасштабна війна, Винник цілком добре себе почуває в Німеччині і продовжує там займатись театральними постановами та виставами – так само, як і до того моменту, коли він приїхав до України і почав будувати тут музичну кар’єру.

Нагадаємо, що невеличкий епізод участі Олега Винника у політичному житті України стався в 2019 році, коли на пост Президента балотувався Володимир Зеленський. Тоді кумир усіх вовчиць, як і багато інших українських артистів – потрапив до списку політичної партії Михайла Поплавського. І навіть їздив разом із ним в агітаційний тур Україною.

Олег Винник на виборах 2019 року підтримував Михайла Поплавського
Олег Винник на виборах 2019 року підтримував Михайла Поплавського

Пройшло декілька років і думка музиканта змінилась, бо він виїхав під час військових дій до Німеччини. З того моменту в ЗМІ про нього з’являється досить мало інформації. Щоправда, нещодавно Винник дав перше публічне інтерв’ю, в якому заявив:

Я людина, яка відповідає за свої слова та вчинки. Виїхав 26 числа. І вивозив з собою дуже багато людей.

За словами самого Олега Винника – він є громадянином України і резидентом Німеччини, де він мешкає на протчзі останніх 23 років.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.