Пару мільйонів євро вивезти в Європу”: EL Кравчук розповів невідомі подробиці з життя Олега Винника

Український виконавець EL Кравчук, який нещодавно повернувся на сцену — розповів невідомі подробиці з минулого життя свого колеги Олега Винника. Читайте подробиці його історії на сайті "Один Факт".

EL Кравчук поділився своїми думками щодо колеги по сцені — Олега Винника. На думку Кравчука, виконавець хітів “Ніно”, “Щастя” і “Вовчиця” всерйоз ніколи не цікавився своєю рідною країною. Ще до того моменту, як Винник з’явився в Україні і оселився у Києві – він багато років поспіль гастролював Німеччиною, виступав там у театрах і приймав участь у мюзиклах.

Олег Винник в 2019 році товаришував із Поплавським
Олег Винник в 2019 році товаришував із Поплавським

EL Кравчук пригадав історію 5-річної давнини, коли в Україні проходили президентські вибори. В той час Олег Винник вирішив спробувати себе на політичній арені і став агітувати за аграрну партію, яку очолював ректор київського Університету культури і мистецтв Михайло Поплавський.

Ніхто там не виграв, але гроші заплатили — розповів Кравчук.

За словами співака, коли президентські вибори 2019 року завершилися, Олег Винник заробив чималеньку суму грошей. Він зміг вивезти до Європи кілька мільйонів євро!

А ще EL Кравчук гадає, що зараз, коли в Україні майже 2 роки триває повномасштабна війна, Винник цілком добре себе почуває в Німеччині і продовжує там займатись театральними постановами та виставами – так само, як і до того моменту, коли він приїхав до України і почав будувати тут музичну кар’єру.

Нагадаємо, що невеличкий епізод участі Олега Винника у політичному житті України стався в 2019 році, коли на пост Президента балотувався Володимир Зеленський. Тоді кумир усіх вовчиць, як і багато інших українських артистів – потрапив до списку політичної партії Михайла Поплавського. І навіть їздив разом із ним в агітаційний тур Україною.

Олег Винник на виборах 2019 року підтримував Михайла Поплавського
Олег Винник на виборах 2019 року підтримував Михайла Поплавського

Пройшло декілька років і думка музиканта змінилась, бо він виїхав під час військових дій до Німеччини. З того моменту в ЗМІ про нього з’являється досить мало інформації. Щоправда, нещодавно Винник дав перше публічне інтерв’ю, в якому заявив:

Я людина, яка відповідає за свої слова та вчинки. Виїхав 26 числа. І вивозив з собою дуже багато людей.

За словами самого Олега Винника – він є громадянином України і резидентом Німеччини, де він мешкає на протчзі останніх 23 років.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?