Тіна Кароль святкує день народження: 3 головних хіти співачки і новий музичний кліп в подарунок до 39-річчя

Тіна Кароль сьогодні святкує день народження. З нагоди 39-річчя "Один Факт" пропонує пригадати, хіти виконавиці, що стали найбільш популярними. А ще в матеріалі — новий кліп Тіни Кароль "Троянди".

В цей четвер, 25 січня, свій день народження святкує не тільки діючий президент України Володимир Зеленський, але й відома співачка Тіна Кароль. Їй в 2024-му виповнилось 39 років.

 

Тіна Кароль у свій день народження представила нову пісню Троянди
Тіна Кароль у свій день народження представила нову пісню Троянди

З нагоди цього свята виконавиця подарувала своїм численним шанувальникам новий кліп. Прем’єра нової пісні Тіни Кароль відбулася сьогодні, 25 січня — одразу на декількох музичних майданчиках. Звісно, співачка поділилася нею на своїй сторінці в Instagram, а ще — розмістила кліп на музичній платформі Youtube і в Spotify.

Свій твір виконавиця охарактеризувала у дописі ось так:

Мурашлива пісня про глибокі почуття, які віддзеркалюють соціальну драму сьогодення

В кліпі Тіна Кароль постає перед глядачами у довгій сукні чорного кольору з глибоким декольте.

За словами виконавиці, цим твором вона дуже хоче заповнити порожнечу, що вже багато днів оселилась в серцях багатьох українців. Імовірно, нова музична композиція — це ще й спогади виконавиці про власний біль і власну порожнечу у серці.

Коли Тіні Кароль виповнилося 28 років — вона втратила свого коханого чоловіка, Євгена Огіра. Він був її продюсером і покинув цей світ після тяжкої хвороби. До речі, з тої пори 25 січня для співачки – звичайнісінький день, який вона завжди проводить на роботі в музичній студії і ніяк його не святкує.

В коментарях під дописом свої вітання іменинниці залишили Оля Полякова, MELOVIN Ольга Сумська та багато інших шанувальників. Лайк новій пісні поставив навіть Павло Зібров.

А ось пісня, з якої до Тіни Кароль прицшла справжня популярність, називалась “Show me your love”. Саме з нею співачка виступала на конкурсі “Євробачення-2006”.

З нагоди 39-го дня народження Тіни Кароль пропонуємо до вашої уваги добірку з 3 найпопулярніших хітів співачки минулих років:

“Вільна” (2020 рік)

“Помню” (2013 рік)

“Ноченька” (2006 рік)

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.