46-річна Камалія недовго ходила в статусі розлученої: знайшла іншого – пакистанець, як і мільярдер Захур

Поряд зі співачкою Камалією помітили пакистанця. І це не Мохаммад Захур, а зовсім інший чоловік. Після розлучення знаменитість може собі дозволити все, що завгодно.

У Камалії спостерігається дивна пристрасть до пакистанців. Заміж вийшла за Мохаммада Захура, народивши чоловіку дівчаток-близняток. Нещодавно пара, що здавалася ідеальною, сповістила про розлучення.

Камалія знайшла нового пакистанця

Проблеми в багатій родині почалися, коли Камалія та Захур зупинилися в будинку доньки чоловіка від шлюбу з росіянкою. Звісно, жінки не знайшли спільної мови в політичних питаннях. Неочікувано для співачки благовірний прийняв бік доньки, а не дружини.

Можливо, були й інші причини розладу, але про них широкому загалу нічого невідомо. Знаємо тільки про цей гучний конфлікт. Після початку великої війни Захур із доньками-близнятками поїхав до Великобританії, а Камалія залишилася в Києві.

Камалія знайшла нового пакистанця

Жінка першою сповістила, що більше не заміжня. Щоправда, після цього їздила на побачення до доньок та зустрічалася з колишнім чоловіком. Вони навіть разом з’являлися на люди й відпочивали всім гуртом в Іспанії.

І ось тобі на: бачимо українську співачку вже поряд з іншим чорнявцем. Цей чоловік теж пакистанець. Камалія виступила разом із ним, заспівавши дуетом. У рідній країні Захура українку добре знають і люблять. Тож коли глядачі побачили на сцені Камалію, сприйняли її дуже тепло.

Камалія знайшла нового пакистанця

Задля виступу білявці довелося вбратися у національний одяг східної країни й виконати народну композицію Latthay Di Chaadar разом із Сахіром Алі Багга. Артист є справжньою зіркою на своїй батьківщині.

Камалія теж залишилася вдоволеною теплим східним прийомом, якого ніде в Європі ніколи не зустрінеш. До речі, коли зірка давала інтерв’ю місцевому телеканалу, поряд був присутній не лише пакистанський співак, але й пакистанський чоловік Захур, хоч і колишній.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?