Пономарьов забув вдягти сорочку на “Євробачення”, а Яремчук передбачила появу ТікТоку: музейні раритети

Спеціально для єврофанів на Суспільному в рамках Нацвідбору на "Євробачення 2024" показали чимало знакових артефактів, пов'язаних із виконавцями пісенного конкурсу минулих років.

Національний відбір “Євробачення 2024”, як завше, не обійшовся без заминок. Та якщо в минулі роки виникали проблеми з відвідуванням артистів-претендентів москви та Криму після анексії. То родзинкою цьогорічного конкурсу став застосунок “Дія”.

Раритетні речі з Євробачення

В умовах воєнного стану було вирішено записати всі виступи конкурсантів у п’ятницю, щоб у суботу не виникло заминок. А вже шоу результатів показати в прямому ефірі. Натомість біда прийшла, звідки не чекали.

Раритетні речі з Євробачення

Нововведенням цьогорічного відбору стала можливість глядачам голосувати за уподобаного кандидата в “Дії”, а не телефоном, як це було раніше. Та застосунок не впорався із поставленою задачею і зліг. Тож довелося перенести прямий ефір ще й на неділю. Отак alyona alyona та Jerry Heil дізналися про перемогу лише за 3 дні від початку катавасії.

Раритетні речі з Євробачення

На Суспільному також зібрали раритетні речі, які вже перетворилися на символи “Євробачення” минулих років. Так, єврофани отримали можливість побачити білу сорочку Олександра Пономарьова, в якій він мав вийти на європейську сцену. Натомість забув одежину вдома, тож довелося накинути піджак на голе тіло.

Раритетні речі з Євробачення

З переможного 2004-го у музеї залишилася Русланина трембіта. А від “Грінджолів” у 2005 році є помаранчевий шалик. Зірку Вєрки Сердючки не сплутаєш ні з чим. Тоді північні сусіди влаштували справжні дебати, щоб виявити, що насправді криється під приспівом веселої пісеньки: “Лаша тумбай”.

Раритетні речі з Євробачення

Марія Яремчук заспівала пісню Tick‐Tock за 2 роки до появи однойменної дуже популярної серед молоді соціальної мережі, неначе передбачивши її. Забути зелену шубу Катерини Павленко з гурту Go_A неможливо. Та й рожева панама Kalush Orchestra стала головним атрибутом “Євробачення 2022”.

Нові статті

Схожі статті

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?