Рік без мами: Ольга Кузьменко на 8 років пережила свого сина Кузьму Скрябіна, а тепер спочиває поряд з ним

Ольга Михайлівна Кузьменко, мама славетного музиканта Кузьми Скрябіна — пережила свого Андрійка на 8 років. Ким була ця сильна жінка — читайте нижче, у матеріалі від "Один Факт".

Українська письменниця і освітянка Ольга Кузьменко за своє життя написала декілька книг. І всі вони присвячені її рідному сину, Андрію Кузьменку, що серед українців більш відомий як музикант Скрябін.

Андрій Кузьменко із мамою
Андрій Кузьменко із мамою

Кузьма Скрябін пройшов достатньо насичений творчій шлях, заспівав багато пісень і зробив їх популярними в Україні. Серед них — і пісня-присвята рідній матусі, яка мала коротеньку і досить зрозумілу назву: “Мам”.

В музичному репертуарі Андрія Кузьменка були й інші відомі пісні: “Старі фотографії”, “Говорили і курили”, “Спи собі сама”, “Люди, як кораблі”, “Кинули” та інші. Скрябін не тільки виконував музичні композиції, а ще й був письменником, поетом, композитором. Скрябін пробував свої сили і а акторській кар’єрі.

Життя талановитого Кузьми Скрябіна обірвалося у 2015 році. Співак потрапив у смертельне ДТП. Його мама, Ольга Михайлівна Кузьменко — пережила сина на 8 років. Протягом них жінка встигла написати декілька книг, присвячених своєму синові Андрійку: “Моя дорога птаха. Мамина книжка”, “Група “Скрябін” та друзі по сцені”, “Колискова для Андрійка”. Окрім цього жінка розвивала свій невеличкий бізнес. В Ольги Кузьменко була власна майстерня, в якій вироблялись керамічні ангели та дзвіночки.

Молодий Скрябін із мамою
Молодий Скрябін із мамою

Знайомі та друзі говорили про Ольгу Михайлівну тільки хороше. Її знали як душевну людину, з великим серцем — сильну, харизматичну, вольову. В юні роки вона закінчила музичну школу, а потім — Дрогобицький інститут музичного мистецтва. Ольга Кузьменко була творчою людиною і цю тягу до творчої діяльності передала і власному сину, Кузьмі Скрябіну.
Ольга Михайлівна відійшла у засвіти у 2023 році. На момент смерті їй було 76 років.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.