“На щастя, я встигла”: Тоня Матвієнко розповіла про творчу спадщину мами і як їй вдалось зберегти пісні

Донька української співачки Ніни Матвієнко зізналась, що встигла правильно розпорядитись творчою спадщиною мами. Кому зараз належать права на пісні Ніни Митрофанівни — розповідає "Один факт".

Донька відомої української співачки Ніни Митрофанівни Матвієнко, Антоніна — повідомила суспільству та прихильникам про те, що пісні її мами вдалось закарбувати у віках. Творча спадщина народної артистки України Ніни Матвієнко отримала нового володаря. Це — один із українських музичних лейблів, який ще за життя співачки викупив права на пісні і уклав із Ніною Митрофанівною відповідний контракт.

Тоня Матвієнко розповіла, що незадовго до того, як її мама відійшла у засвіти — вона встигла потурбуватись про творчу спадщину мами. За словами доньки – до неї звернулись представники одного із музичних лейблів. Вони запропонували продати права на пісенні композиції мами.

Тоня Матвієнко розповіла, що сталось із творчою спадщиною Ніни Митрофанівни
Тоня Матвієнко розповіла, що сталось із творчою спадщиною Ніни Митрофанівни

В той час Тоня розуміла, що мами скоро не буде. І тому їй варто заздалегідь потурбуватись про те, щоб пісні Ніни Митрофанівни продовжували звучати в українському медіа просторі.

На щастя, я встигла закрити це питання — зізналась Тоня Матвієнко

Донька “квітки-душі”, як називали в творчому колі Ніну Митрофанівну — повідомила, що зараз усі пісні Ніни Матвієнко знаходяться у вільному доступі на стрімінгових платформах та сервісах.

Тоня також зізналась, що вирішила усі питання щодо творчої спадщини мами врегулювати правильно — щоб усі її музичні роботи залишились на довгі роки і продовжували радувати цінителів української музики.

За словами Тоні — всі записи та диски з матусиними піснями зберігались у них вдома просто у пакетах. Тому вона звернулась ще й до іншого лейблу. Ніна Митрофанівна до своєї смерті встигла підписати із ними контракт. Саме тому пісні виконавиці вдалось зберегти і зараз їх можна слухати на музичних майданчиках в Інтернеті.

“Один Факт” нагадує, що Ніна Митрофанівна Матвієнко відійшла у засвіти 8 жовтня 2023 року. Довгий час родина співачки приховувала справжню причину її відходу у засвіти. Згодом чоловік Тоні Матвієнко, співак Арсен Мірзоян, повідомив – його теща хворіла на онкологію.
Поховали Ніну Митрофанівну на Звіринецькому кладовищі столиці.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?