“Ви що, не помітили?”: фронтмен “Kalush Orchestra” Олег Псюк повідомив, що їх гурт розпався, але є нюанс

Фронтмен гурту "Kalush Orchestra", що переміг на "Євробаченні-2022" — повідомив, що їх команда.. розпалась. Однак музиканти не припинили співпрацю. Як таке можливо — "Один Факт" розповість нижче.

Гурт “Kalush Orchestra” став популярним в Україні після своєї участі у міжнародному музичному конкурсі “Євробачення-2022”. Їх пісня про Стефанію перетворилась майже на Гімн незламності України, але не допомогла гурту втриматись на зірковому Олімпі. Що відбувається з “Kalush Orchestra” зараз — “Один Факт” розповість про це нижче.

Днями соліст гурту “Kalush Orchestra” Олег Псюк повідомив фанатам приголомшливу новину. Виявляється, цей проект… припинив своє існування і розпався на декілька різних творчих проектів. Але фанати навіть цього не помітили.

Гурт Kalush Orchestra нещодавно розпався, ви що, не помітили? – повідомив Олег Псюк.

Зараз, за словами фронтмена – колишня команда “Kalush Orchestra” працює уособлено і в різних музичних стилях. Вони створили три нових творчих проекти: Kalush Orchestra, KALUSH, Киллимен. Кожен з ним по своєму цікавий для української аудиторії.

Фронтмен Kalush Orchestra Олег Псюк повідомив, що їх гурт розпався
Фронтмен Kalush Orchestra Олег Псюк повідомив, що їх гурт розпався

Також Псюк запросив прихильників творчості “Kalush Orchestra” відвідати концерти новостворених музичних колективів. Фронтмен зауважив, що кожен їх виступ — це добре спродюсована музична програма, а усі хлопці з колективу — унікальні, зі своїми творчими здібностями.

Олег Псюк також анонсував весняний тур молодих гуртів 50-ю містами України. Свою сольну кар’єру вирішив розпочати і сопілкар “Kalush Orchestra” Тимофій Музичук. Невдовзі в нього відбудеться прем’єра першої пісні.

Про майбутній трек розповів сам Тимофій. Він зазначив, що твір вийде найближчим часом. Зараз сопілкар поки що працює над демо-версіями і намагається обрати найкращий стиль із декількох варіантів. Виконавець повідомив, що в його творах буде трошечки фольку, а музичний супровід створять декілька інструментів, причому суто українських — сопілки, трембіти, дудки.

Тимофій мріє про те, щоб українці навчились розрізняти якомога більше національних музичних інструментів у мелодії. Зараз українська публіка здебільшого впізнає тільки сопілку. Її навіть плутають із тилинком, що звучить у пісні “Kalush Orchestra” “Стефанія”.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?